YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

"Uzslavē labu servisu 2016" uzvarētājs

Izcila klientu apkalpošana starp vidējiem uzņēmumiem Latvijā

Šogad kampaņas ietvaros tika iesniegtas vairāk nekā 69 000 uzslavas, interneta vietnē - Labsserviss.lv viesojušies 85 801 apmeklētāji, bet sociālajos kontos - vairāk nekā 48 000 skatītāji. "Uzslavē labu servisu 2016" draudzīgajā apbalvošanas ceremonijā kopumā tika pasniegti 48 izcilības apliecinājumi. Patiesi lepojamies, ka godalga par izcilību E-servisa vidējo uzņēmumu kategorijā tika piešķirta - CreditOn.lv. Svarīgi atzīmēt, ka vērtējumā tika ņemti vērā ne tikai balsojuma rezultāti interneta vidē, bet arī individuāli uzņēmuma sasniegumi, "slepeno" klientu vērtējums.

CreditOn.lv komandā kopā strādā 23 mērķtiecīgi speciālisti, no tiem 7 - Klientu atbalsta centra speciālisti, kuri katru dienu rūpējas par to, lai klienti būtu apmierināti, kā arī informēti par CreditOn.lv sniegtajiem pakalpojumiem: īstermiņa aizdevumu un kredītlīniju.

"Klientu apkalpošana ir katra veiksmīga uzņēmuma pamats. Mēs esam pirmie, kas dzird, jūt un redz. Citiem vārdiem sakot, esam gan termometrs, gan laikapstākļi, kas vistiešākajā mērā ietekmē mūsu klientu apmierinātību. Jūtos gandarīts par iegūto nomināciju, kas ir apliecinājums komandas darbam ikdienā. Tomēr nedrīkstam aizmirst, servisa pilnveidošana ir nebeidzams darbs, kas liek domāt kā par komandas attīstību, tā arī par nozares mainīgajām tendencēm", atzīst CreditOn.lv klientu apkalpošanas nodaļas vadītājs – Kaspars Dzirneklis.

No sirds vēlamies pateikties mūsu klientiem, kuri atzinīgi novērtēja CreditOn.lv apkalpošanas un sniegto pakalpojumu kvalitāti, un nobalsoja par mums konkursā "Uzslavē labu servisu 2016"!

Tavs CreditOn.lv


Foto no 2016. gada 14. aprīļa "Labs serviss" apbalvošanas ceremonijas:

Uzslavē Labsserviss Labsserviss Labsserviss

CreditOn.lv mārketinga nodaļas vadītājs - Ivars Lubāns saņem godalgu par izcilu klientu apkalpošanas servisu.

CreditOn.lv © 2007 - 2024