Par mums Privātuma politika

Privātuma politika

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

25.05.2018

Mūsu mērķis ir padarīt naudu Tev pieejamu godīgā, vienkāršā un saprotamā veidā. Šajā lapā / Privātuma politikas sadaļā Tu uzzināsi kādu informāciju mēs par Tevi ievācam, ko mēs ar to darām un kādās situācijās atklājam trešajām pusēm. Privātuma politikā aprakstītās personas datu apstrādes pārzinis ir SIA "Creamfinance Latvia", reģistrācijas numurs: 40103283854, juridiskā adrese: Uriekstes iela 2a-24, Rīga, LV – 1005, mājaslapa www.crediton.lv Mēs rūpējamies par tavas informācijas aizsargāšanu un Privātuma politikas uzlabošanu, tādēļ par izmaiņām Privātuma politikā informēsim mūsu mājaslapā www.crediton.lv.

Satura rādītājs

  1. Kā mēs iegūstam informāciju par Tevi?
  2. Kāpēc mēs iegūstam informāciju par Tevi?
  3. Cik ilgi mēs glabājam informāciju par Tevi?
  4. Kā mēs analizējam informāciju par Tevi?
  5. Kam mēs atklājam informāciju par Tevi?
  6. Kā mēs aizsargājam Tavu informāciju?
  7. Kādas ir Tavas tiesības?
  8. Kas var palīdzēt?

 

1. Kā mēs iegūstam informāciju par Tevi?

Informācija par Tevi tiek iegūta šādos veidos:

  • Automātiski izmantojot mūsu mājas lapu;
  • Tu aizpildi pieteikumu aizdevuma saņemšanai vai veic aizdevuma atmaksu;
  • Trešās personas sniedz mums informāciju par Tevi;
  • Tu sarunājies ar mums pa tālruni.

1.1. Tevis sniegtā informācija:

  • vārds, uzvārds, personas kods;
  • mobilā tālruņa numurs;
  • e-pasta adrese;
  • tālruņa zvana ieraksts;
  • nodarbošanās veids;
  • ikmēneša ienākumu diapazons;
  • ikmēneša izdevumu diapazons;
  • bankas konta numurs;
  • darba devējs;
  • papildus kontaktinformācija;
  • bankas konta pārskats par pēdējiem 12 mēnešiem;
  • Informācija par aizdevuma atmaksu.

1.2. Informācija, kuru mēs saņemam par Tevi

  • 1.2.1. Kredītvēsture

Saskaņā ar Patērētāju tiesību aizsardzības likumu, mums ir pienākums izvērtēt Tavu kredītspēju brīdī, kad tiek saņemts pieteikums aizdevumam. Lai izvērtētu Tavu kredītspēju, mēs izmantojam saņemto informāciju no kredītu birojiem.

  • 1.2.2. Darbības mūsu mājas lapā

Lai uzlabotu mūsu pakalpojumu kvalitāti, mūsu tīmekļa vietnes ātrumu un aizdevumu izsniegšanas procesu, mēs apkopojam sīkdatnes. Sīkdatnes ļauj jums izmantot mūsu pakalpojumus un sniedz mums iespēju personalizēt jūsu apskatīto saturu mūsu tīmekļa vietnēs. Tāpat sīkdatnes informē mūs, kuras tīmekļa vietņu sadaļas lietotāji ir apskatījuši, palīdz mums novērtēt reklāmu un meklēšanas funkciju efektivitāti, un sniedz mums informāciju par lietotāju uzvedību, lai mēs varētu uzlabot mūsu saziņu un produktus. Ja vēlaties atspējot sīkdatnes, lūdzu, iepazīstieties ar informāciju jūsu tīmekļa pārlūkā, lai uzzinātu, kā to izdarīt.
Tā kā sīkdatnes tiek izmantotas visās mūsu tīmekļa vietnēs, to atspējošana, iespējams, neļaus jums izmantot dažas tīmekļa vietņu daļas.

Mūsu tīmekļa vietnēs mēs izmantojam šādas sīkdatnes:

  1. grupa. Obligātās sīkdatnes
    Šīs sīkdatnes ir būtiskas, lai ļautu jums pārlūkot mūsu tīmekļa vietnes un izmantot piedāvātās funkcijas. Bez šīm sīkdatnēm tādi pakalpojumi kā reģistrācija, aizdevuma pieteikums un pierakstīšanās klientu sadaļā nebūtu pieejami.
  2. grupa. Veiktspējas sīkdatnes
    Šīs sīkdatnes apkopo informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu tīmekļa vietnes. Piemēram, kuras lapas jūs apmeklējat visvairāk. Šie dati var tikt izmantoti, lai optimizētu mūsu tīmekļa vietnes un ļautu jums vieglāk tās pārlūkot. Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai informētu saistītos uzņēmums par to, vai jūs apmeklējat mūsu tīmekļa vietnes no saistīto uzņēmumu tīmekļa vietnēm un vai jūsu apmeklējuma laikā jūs mūsu tīmekļa vietnē iegādājāties produktu vai pakalpojumu, apkopojot arī informāciju par jūsu iegādāto produktu vai pakalpojumu. Šīs sīkdatnes neapkopo informāciju, ar kuras palīdzību jūs iespējams identificēt. Visa šo sīkdatņu apkopotā informācija tiek aplūkota apkopotā veidā. Tā ir anonīma.
  3. grupa. Funkcionalitātes sīkdatnes
    Šīs sīkdatnes ļauj mūsu tīmekļa vietnēm atcerēties izvēles, ko veicat, pārlūkojot mūsu tīmekļa vietnes. Šo sīkdatņu apkopotā informācija neidentificē jūs, un ar tās palīdzību nav iespējams izsekot jūsu pārlūkošanas darbībām tīmekļa vietnēs, kas nepieder mums.

 

  • 1.2.3. Tehniska rakstura informācija

No mūsu sadarbības partneriem mēs saņemam informāciju par tālruņa numuru no kura Tu veici zvanu mūsu klientu apkalpošanas servisam, kā arī saņemam informāciju par mūsu mājas lapā Tevis lietoto ierīci un informāciju par Taviem apmeklējumiem. Informācija par mūsu mājas lapā lietoto ierīci un apmeklējumiem sevī ietver tādus datus kā vienotie resursu vietrāži (URL), klikšķstraumes ar datumiem un laikiem, Tavi skatījumi un meklējumi, atsauces/izejas lapas, mūsu mājaslapā apskatītie faili, lejupielādes kļūdas, noteiktu lapu apmeklējuma ilgums, lapu reaģēšanas laiki, lapu mijiedarbības informāciju (piemēram, ritināšanu, klikšķus un peles pārvirzīšanu) un metodes, ko izmanto, lai dotos prom no lapas, datuma/laika zīmogu un/vai klikšķstraumes datus,  interneta protokola (IP) adrese un interneta pakalpojumu sniedzējs (IPS), ierīces tips, pārlūkprogrammas veids un versija, reģistrēšanās informācija, pārlūkprogrammas spraudņa tips un versija, operētājsistēma un platforma, laika zonas iestatījumi.



2. Kāpēc mēs iegūstam informāciju par Tevi?

Datu veids Apstrādes mērķis Tiesiskais pamats Vai vari saņemt aizdevumu, ja nesniegsi mums šo informāciju? Vai vari lūgt mūs šo informāciju labot?
Vārds, uzvārds, personas kods, bankas konta numurs Aizdevuma izsniegšana, Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanas un terorisma finansēšanas pārbaude Līguma noslēgšana, Noziedzīgi iegūtu līdzekļu atmazgāšanas un terorisma finansēšanas novēršanas likums
Kontaktinformācija Aizdevuma izsniegšana Līguma noslēgšana
Informācija par Taviem ienākumiem un izdevumiem, nodarbošanās veidu, darba devēju Kredītspējas izvērtēšana Patērētāju tiesību aizsardzības likums
Bankas konta pārskats Kredītspējas izvērtēšana Patērētāju tiesību aizsardzības likums Jā, bet tikai līdz EUR 200
Telefonsarunu audioieraksts Aizdevuma apkalpošana Līguma izpilde
Informācija par uzvedību mūsu mājas lapā Kredītspējas un Krāpšanas riska izvērtēšana Līguma noslēgšana
Informācija par mūsu mājas lapā lietoto ierīci Kredītspējas un Krāpšanas riska izvērtēšana Līguma noslēgšana
Kredīt biroju un parādnieku datu bāzu informācija Kredītspējas izvērtēšana Patērētāju tiesību aizsardzības likums
Ieraksti par Aizdevuma atmaksu Kredītspējas izvērtēšana un Aizdevuma apkalpošana Patērētāju tiesību aizsardzības likums, Līguma izpilde
Vārds, uzvārds, personas kods, kontaktinformācija, informācija par aizdevuma līgumu, veiktie maksājumi Parāda piedziņa Leģitīma interese
Telefonsarunu audioieraksti Parāda piedziņa Leģitīma interese
Vārds, uzvārds, e-pasta adrese, tālruņa numurs Reklāmas sūtīšana Piekrišana
Informācija par aizdevuma atmaksu Reklāmas sūtīšana Leģitīma interese saglabāt aizdevēja finansiālo integritāti



3. Cik ilgi mēs glabājam informāciju par Tevi?

  • Mēs glabāsim Tavus personas datus, kas saistīti ar pieteikšanos aizdevumam vai tā atmaksu, līdz aizdevuma atmaksai. Saskaņā ar Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu un terorisma finansēšanas novēršanas likumu, mums ir juridisks pienākums glabāt minēto informāciju 5 (piecu) gadus pēc aizdevuma atmaksas.
  • Gadījumā ja Tev neizdosies atmaksāt aizdevumu, mēs glabāsim Tavus personas datus līdz parādu cesijai (pārdošanai) parādu piedziņas ekspertiem vai arī, ja būs pagājuši 10 gadi no pēdējā maksājuma datuma pamatojoties uz Civillikuma 1895. pantu.
  • Informāciju, kuru Tu mums esi sniedzis pamatojoties uz piekrišanu glabāsim līdz piekrišanas atsaukumam.



4. Kā mēs analizējam informāciju par Tevi?

Kredītspēja
Lai pēc iespējas ātrāk izsniegtu Tev aizdevumu un izvērtētu Tavu kredītspēju, mēs veicam automātisku kredītspējas un krāpšanas riska izvērtējumu. Tādā veidā pieņemam lēmumu par kredīta izsniegšanu, tā apmēru un nosacījumiem.

Tas Tev ir izdevīgi, jo varam ņemt vērā individuālu informāciju par Tevi un pielāgot aizdevuma noteikumus Tavām vajadzībām. Tālāk aprakstītais process mums aizņem aptuveni 15 minūtes.

Šāda automatizēta lēmumu pieņemšanas procedūra balstās uz Patērētāju tiesību aizsardzības likuma prasībām, kuras paredz Tavas kredītspējas izvērtēšanu pirms aizdevuma piešķiršanas. Kredītspējas izvērtēšana dos Tev pārliecību par Tavu spēju atmaksāt aizdevumu. Ja Tu nepiekrīti tālāk paskaidrotajai automātisko lēmumu pieņemšanas kārtībai, diemžēl nevarēsim izvērtēt Tavu kredītspēju (aprēķināt aizdevuma nosacījumus un piešķirt Tev aizdevumu, noslēgt ar Tevi Aizdevuma līgumu), bet Tev ir tiesības un lūgt mūsu darbinieku pārskatīt pieņemto lēmumu attiecība uz Tavu aizdevuma pieteikumu sazinoties ar mums (skat. 7. sadaļu).

Aizdevuma piešķiršanas un ar to saistīto nosacījumu noteikšanas procesā izmantojam algoritmu, kurā Tavu informāciju analizējam četros soļos:

1. Solis: Identificējam Tevi. Pārliecināmies, ka netiek veiktas krāpnieciskas darbības.
Analizējam informāciju par ierīci, kuru izmanto pieteikuma aizpildīšanai, tiešsaistē iegūto informāciju par reģistrācijas laukiem, pārbaudām Tava e-pasta un tālruņa Nr. derīgumu un pieteikumā ievadītos datus. Šajā solī izmantojam gan Tevis paša/-s sniegto informāciju, gan informāciju no mūsu sadarbības partnera Risk.Ident GmbH (Am Sandtorkai 50, 20457 Hamburg, Germany, e-mail: contact@riskident.com). Šajā solī mums ir jāpārliecinās par Tavu identitāti. Identifikācijai mēs piedāvājam Tev izmantot mūsu sadarbības partnera tiešsaistes pakalpojumu vai arī veikt Aizdevuma Līgumā noteikto reģistrācijas maksājumu.

Piemēram: Ja Tev ir 19 gadi, Tavs pieteikums neatbilst Civillikumā un mūsu uzņēmumā noteiktajiem aizņēmēju vecuma ierobežojumiem, nevarēsim Tev izsniegt aizdevumu.

Ja 1. soļa rezultātā iegūtā informācija nesatur iespējamas krāpšanas pazīmes, izvērtēšanas algoritms pāriet uz 2. soli.

2. Solis: Pārliecināmies, ka Tev būs līdzekļi, no kuriem atmaksāt aizdevumu
Analizējam informāciju par Taviem ienākumiem un izdevumiem atbilstoši Patērētāju tiesību aizsardzības centra vadlīnijām par patērētāju kreditēšanu. Šeit izmantojam Tevis ievadīto informāciju aizdevuma pieteikumā, kredītbiroju un parādnieku datu bāzu informāciju par Taviem parādiem, to atmaksas kavējumiem un kredītvēsturi, kā arī Tavu bankas konta izrakstu. Šādi mēs izveidojam Tavu klienta profilu.

Piemēram: Ja kavē aizdevuma atmaksas termiņu, iespēja saņemt jaunu aizdevumu samazinās. Ja ilgstoši kavē aizdevuma atmaksu un nesazinies ar mums, tad diemžēl nevarēsim Tev aizdot atkārtoti.

Ja 2. soļa rezultātā iegūtā informācija nesatur ziņas par to, ka nevaram izsniegt Tev aizdevumu, izvērtēšanas algoritms pāriet uz 3. soli.

Ja vēlies uzzināt, kādu informāciju par Tevi saņemam no kredītbirojiem un parādnieku datu bāzēm, lūdzu sazinies ar viņiem:

 

    • Akciju sabiedrība "CREFO Birojs"
    • Rīga, Skanstes iela 50, LV-1013

 


3. Solis: Kredītspējas aprēķināšana
Šajā solī mēs piešķiram Tavam klienta profilam noteiktu kredītreitingu jeb kredītspējas novērtējumu. Kredītreitings ir matemātiska formula, kurā izmanto visu iepriekš iegūto informāciju par Tevi. Kredītreitings ciparos izsaka Tavu aizdevuma atmaksāšanas uzvedību un palīdz mums noskaidrot vai Tu varēsi veikt aizdevuma atmaksu. Jo lielāka varbūtība, ka neatmaksāsi aizdevumu, jo zemāks kredītreitings un lielāka iespējamība, ka atteiksimies Tev piešķirt aizdevumu.

Būtiskākie parametri, kas ietekmē Tavu kredītvēsturi:

  • Esošo saistību apjoms – ja esi aizņēmies vairāk nekā vari atmaksāt no saviem ienākumiem (piem. algas), tas samazinās Tavu kredītreitingu. Turpretī, ja esi aizņēmies krietni mazāk par saviem ienākumiem, tad kredītreitings pieaugs.
  • Vēsturiskie kavējumi – ja izņēmuma kārtā esi kavējis maksājuma termiņu dažas dienas, tad tas neatstās būtisku ietekmi uz kredītreitingu. Turpretī, ja esi būtiski kavējis katru maksājuma termiņu, Tavs kredītreitings samazināsies.
  • Ienākumi – Ja Tavi ienākumi ir zemi un neregulāri, Tavs kredītreitings samazinās.


4. Solis: Eksperta slēdziens par Tavu kredītspēju (ja rodas sistēmas kļūda vai kredītreitings ir zems)
Ja iepriekšējos soļos mums ir radušās aizdomas, ka Tu esi kļūdījies, aizpildot pieteikumu, mēs varam Tev piezvanīt. Piemēram, mēs varētu uzdot Tev papildus jautājumus par darba vietu un dzīvesvietas adresi. Diemžēl, ja mums neizdosies ar Tevi sazināties, mums nāksies atteikt aizdevuma piešķiršanu.

Reklāma
Mēs piedāvājam mūsu klientiem lojalitātes priekšrocības un īpašos piedāvājumus, ja tiek veikta savlaicīga aizdevuma atmaksa. Minētā sakarā esam lūguši tavu piekrišanu šādu īpašo piedāvājumu sagatavošanai un profilēšanai. Mēs izskatīsim iespēju piedāvāt Tev īpašos piedāvājumus pamatojoties uz aizdevuma atmaksu u.c. informāciju Tavā klienta profilā. Tev ir tiesības atteikties no reklāmu saņemšanas, kā arī iebilst pret profilēšanu sazinoties ar mums (skat 7.sadaļu).



5. Kam mēs atklājam informāciju par tevi?

Tavas kredītspējas izvērtēšanai mēs atklājam informāciju kredītu birojiem, parādnieku datu bāzēm, uzņēmumiem, kas palīdz mums krāpšanas riska izvērtēšanā. Lai veiktu aizdevuma pārskaitījumu Tavā Bankas kontā, mēs sniedzam informāciju maksājumu apstrādes pakalpojumu sniedzējam (piemēram, Bankai). Mēs varam atklāt informāciju uzņēmumiem, kuri mums palīdz mārketinga aktivitātēs.

Esam parūpējušies par dažādiem rīkiem un pakalpojumiem, kas atvieglo mūsu sadarbību un padara ātrāku mūsu saziņu. Tādēļ mēs atklājam Tavu kontaktinformāciju uzņēmumiem, kuri nodrošina komunikāciju ar Tevi (īsziņu un e-pastu ziņu izsūtīšana, automātiskie zvani, telefonsakari un to ieraksti). Piemēram, mēs sadarbojamies ar SIA "T2R" un Bregards SIA, lai atgādinātu Tev par maksājuma termiņu vai piedāvātu jaunu pakalpojumu. Savukārt Daktela s.r.o. palīdz mums ierakstīt telefonsarunas, lai varam, piemēram, vienoties par aizdevuma atmaksas grafiku telefoniski. IT infrastruktūru nodrošina mūsu māsas uzņēmums Cream Finance IT Austria GmbH.

Ja netiks veikta aizdevuma atmaksa atbilstoši līguma noteikumiem mēs varam nosūtīt informāciju par nesegtajām parādsaistībām kredītu birojiem, kā arī izvērtēsim, vai Tava parāda atgūšanai mums jāiesaista speciālisti. Šajā gadījumā Tavus personas datus apstrādāsim, lai nodrošinātu mūsu leģitīmo interesi saņemt aizdoto naudu. Ja nolemsim Tavu parādu nodot parādu atgūšanas pakalpojuma sniedzējiem, tad nodosim viņiem Tavu vārdu, uzvārdu, visu kontaktinformāciju, Tava kredīta līguma kopiju un jebkādus tā grozījumus, veikto maksājumu vēsturi un rakstiski fiksētus komentārus par parāda atgūšanu.

Mums ir pienākums atklāt informāciju par Tev sniegto pakalpojumu gadījumos, kad šādai atklāšanai ir juridisks pamatojums, tas paredzēts saistošajos normatīvajos aktos vai likumos. Piemēram, lai sniegtu atbildes uz valsts iestāžu pieprasījumiem, aizsargātu Tavu vai citu personu drošību, aizsargātu mūsu tiesības.



6. Kā mēs aizsargājam Tavu informāciju?

Lai aizsargātu Tevis sniegto informāciju un Tavu datu privātumu, mēs esam ieviesuši tehniska un administratīva rakstura drošības pasākums. Mēs regulāri atjauninām un testējam drošības tehnoloģijas. Mēs ierobežojam piekļuvi Taviem personas datiem mūsu darbiniekiem, nosakot pieejas tiesības ciktāl tas nepieciešams pakalpojuma sniegšanai. Mēs veicam savu darbinieku apmācību par privātuma svarīgumu, lai saglabātu Tavas informācijas privātumu un drošību. Tavas informācijas aizsardzībai mēs izmantojam šifrēšanas metodes, kas tiek pielietotas gan datu uzglabāšanai mūsu sistēmās, gan arī nododot datus. Tāpat izmantojam tehniskos risinājumus, lai nodrošinātu Tev pieeju saviem datiem. Ja mums kļūs zināms, ka Tavi dati ir tikuši nozaudēti vai arī tie ir kļuvuši pieejami trešajām personām, mēs Tev nosūtīsim personīgu paziņojumu.

Ja esi aizpildījis pieteikumu aizdevumam, bet neesi sasniedzis 20 gadu vecumu, informācija par tevi tiks automātiski dzēsta no mūsu sistēmām.



7. Kādas ir tavas tiesības?

Mēs veicam Tavu datu apstrādi, tādēļ Tev ir tiesības noskaidrot kā un ko mēs ar tiem darām, kā arī dažos gadījumos lūgt samazināt apstrādes darbību apmēru. Ja esi mūsu klients, Tavai ērtībai esam izveidojuši sadaļu Mans privātums Tavā klienta profilā, kurā Tu vari bez maksas realizēt savas tiesības. Tev ir šādas tiesības:

  • pieejas tiesības (saņemt mūsu rīcībā esošos Tavus personas datus, noskaidrot datu apstrādes mērķi un pamatu)
  • tiesības atsaukt piekrišanu (atteikties no reklāmas saņemšanas)
  • tiesības labot datus (mainīt savu kontaktinformāciju, iesniegt aktuālo informāciju par Taviem ienākumiem vai izdevumiem)
  • tiesības ierobežot personas datu apstrādi (lūgt neizmantot noteiktu informāciju par Tevi)
  • tiesības uz datu pārnesamību (saņemt tevis sniegto informāciju par sevi [json] formātā)
  • tiesības tikt aizmirstam (dzēst savu informāciju no mūsu datu bāzēm *, pēc tam, kad esam izpildījuši savu pienākumu glabāt šo informāciju noteiktu laiku)
  • iebilst pret personas datu apstrādi
  • vērsties personas datu apstrādi uzraugošajā iestādē (Datu valsts inspekcija, www.dvi.gov.lv) sakarā ar jautājumiem par personas datu apstrādi vai iesniegt sūdzību. Pirms vēršanās inspekcijā mēs aicinām Tevi sazināties ar mūsu Personas datu aizsardzības speciālistu (sk. 8. sadaļu), lai rastu risinājumu cik ātri vien iespējams
  • deaktivizēt savu klienta profilu mājas lapā

* Ja, pamatojoties uz Tavu pieprasījumu, mēs dzēsīsim informāciju un dzēšanas rezultātā vairs nevarēsim Tevi identificēt, visdrīzāk Tev vairs nebūs iespējas baudīt jauna klienta statusa priekšrocības, kas paredz īpašo piedāvājumu un atlaižu saņemšanu (skat. 3.sadaļu).

Gadījumā, ja Tev ir radušies jautājumi par Privātuma politiku vai datu apstrādi, vai arī vēlies iesniegt pieprasījumu, Tu vari informēt mūs mutiski vai rakstiski (izmantojot drošu elektronisko parakstu vai iesniedzot parakstītu iesniegumu).

Sazinies ar mums:

27250001
info@crediton.lv
Adrese: SIA Creamfinance Latvia
Uriekstes iela 2a-24, Rīga, LV - 1005



8. Kas var palīdzēt?

Mēs cītīgi strādājam, lai aizsargātu Tavus personas datus un nodrošinātu datu apstrādes darbību caurredzamību. Tomēr, ja ir radušās neskaidrības vai jautājumi saistībā ar Tavu datu apstrādi, lūdzu sazinies ar mūsu Personas datu aizsardzības speciālistu. Personas datu aizsardzības speciālists atbildēs uz Taviem jautājumiem par Tavu datu apstrādi SIA Creamfinance. Tu vari sazināties ar Personas datu aizsardzības speciālistu, nosūtot e-pastu uz dpo@crediton.lv Lūdzu, apraksti savu jautājumu pēc iespējas detalizētāk.

Mūsu darbību personas datu aizsardzības jomā uzrauga Datu valsts inspekcija www.dvi.gov.lv.

Vai Tevi interesē mūsu piedāvājums ?
Spied te un piesakies aizdevumam uzreiz.

PIETEIKTIES
CreditOn.lv © 2007 - 2018