Par mums Privātuma politika

Privātuma politika

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Privātuma politika

01.12.2018

Mūsu mērķis ir padarīt naudu Jums pieejamu godīgā, vienkāršā un saprotamā veidā. Šajā lapā / Privātuma politikas sadaļā Jūs uzzināsiet kādu informāciju mēs par Jums ievācam, ko mēs ar to darām un kādās situācijās atklājam trešajām pusēm. Privātuma politikā aprakstītās personas datu apstrādes pārzinis ir SIA "Creamfinance Latvia", reģistrācijas numurs: 40103283854, juridiskā adrese: Uriekstes iela 2a-24, Rīga, LV – 1005, mājaslapa www.crediton.lv Mēs rūpējamies par Jūsu informācijas aizsargāšanu un Privātuma politikas uzlabošanu, tādēļ par izmaiņām Privātuma politikā informēsim mūsu mājaslapā www.crediton.lv.

Satura rādītājs

  1. Kā mēs iegūstam informāciju par Jums?
  2. Kāpēc mēs iegūstam informāciju par Jums?
  3. Cik ilgi mēs glabājam informāciju par Jums?
  4. Kā mēs analizējam informāciju par Jums?
  5. Kam mēs atklājam informāciju par Jums?
  6. Kā mēs aizsargājam Jūsu informāciju?
  7. Kādas ir Jūsu tiesības?
  8. Kas var palīdzēt?

1. Kā mēs iegūstam informāciju par Jums?

  • Informāciju par Jums iegūstam šādos veidos:
  • Automātiski, ja izmantojat mūsu mājas lapu;
  • Jūs aizpildat pieteikumu aizdevuma saņemšanai vai atmaksājat aizdevumu;
  • Trešās personas sniedz mums informāciju par Jums;
  • Jūs sarunājaties ar mums pa tālruni.

1.1. Jūsu sniegtā informācija:

  • vārds, uzvārds, personas kods;
  • mobilā tālruņa numurs;
  • e-pasta adrese;
  • tālruņa zvana ieraksts;
  • nodarbošanās veids;
  • ikmēneša ienākumu diapazons;
  • ikmēneša izdevumu diapazons;
  • bankas konta numurs;
  • bankas konta pārskats par pēdējiem 12 mēnešiem;
  • informācija par aizdevuma atmaksu.

1.2. Informācija, kuru mēs saņemam par Jums

1.2.1. Kredītvēsture

Saskaņā ar Patērētāju tiesību aizsardzības likumu, mums ir pienākums izvērtēt Jūsu kredītspēju brīdī, kad saņemam pieteikumu aizdevumam. Lai izvērtētu Jūsu kredītspēju, mēs izmantojam saņemto informāciju no kredītu birojiem.

1.2.2. Darbības mūsu mājas lapā

Lai uzlabotu mūsu pakalpojumu kvalitāti, mūsu tīmekļa vietnes ātrumu un aizdevumu izsniegšanas procesu, mēs apkopojam sīkdatnes. Sīkdatnes ļauj jums izmantot mūsu pakalpojumus un sniedz mums iespēju personalizēt jūsu apskatīto saturu mūsu tīmekļa vietnēs. Tāpat sīkdatnes informē mūs, kuras tīmekļa vietņu sadaļas lietotāji ir apskatījuši, palīdz mums novērtēt reklāmu un meklēšanas funkciju efektivitāti, un sniedz mums informāciju par lietotāju uzvedību, lai mēs varētu uzlabot mūsu saziņu un produktus. Ja vēlaties atspējot sīkdatnes, lūdzu, iepazīstieties ar informāciju jūsu tīmekļa pārlūkā, lai uzzinātu, kā to izdarīt. 
Izmantojam sīkdatnes visās mūsu tīmekļa vietnēs, tādēļ to atspējošana, iespējams, neļaus Jums izmantot dažas vietņu daļas. 

Mūsu tīmekļa vietnēs mēs izmantojam šādas sīkdatnes:

1. grupa. Obligātās sīkdatnes
Šīs sīkdatnes ir būtiskas, lai ļautu Jums pārlūkot mūsu tīmekļa vietnes un izmantot piedāvātās funkcijas. Bez šīm sīkdatnēm tādi pakalpojumi kā reģistrācija, aizdevuma pieteikums un pierakstīšanās klientu sadaļā nebūtu pieejami.

2. grupa. Veiktspējas sīkdatnes
Šīs sīkdatnes apkopo informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu tīmekļa vietnes. Piemēram, kuras lapas jūs apmeklējat visvairāk. Šie dati var tikt izmantoti, lai optimizētu mūsu tīmekļa vietnes un ļautu jums vieglāk tās pārlūkot. Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai informētu saistītos uzņēmums par to, vai Jūs apmeklējat mūsu tīmekļa vietnes no saistīto uzņēmumu tīmekļa vietnēm un vai jūsu apmeklējuma laikā jūs mūsu tīmekļa vietnē iegādājāties produktu vai pakalpojumu, apkopojot arī informāciju par jūsu iegādāto produktu vai pakalpojumu. Šīs sīkdatnes neapkopo informāciju, ar kuras palīdzību jūs iespējams identificēt. Visa šo sīkdatņu apkopotā informācija tiek aplūkota apkopotā veidā. Tā ir anonīma.

3. grupa. Funkcionalitātes sīkdatnes
Šīs sīkdatnes ļauj mūsu tīmekļa vietnēm atcerēties izvēles, ko veicat, pārlūkojot mūsu tīmekļa vietnes. Šo sīkdatņu apkopotā informācija neidentificē Jūs, un ar tās palīdzību nav iespējams izsekot jūsu pārlūkošanas darbībām tīmekļa vietnēs, kas nepieder mums.

1.2.3. Tehniska rakstura informācija

Mūsu sadarbības partneri sniedz mums informāciju par tālruņa numuru, no kura Jūs zvanāt mūsu klientu apkalpošanas servisam, mūsu mājas lapā lietoto ierīci un informāciju par Jūsu apmeklējumiem. Informācija par mūsu mājas lapā lietoto ierīci un apmeklējumiem sevī ietver tādus datus kā vienotie resursu vietrāži (URL), klikšķstraumes ar datumiem un laikiem, skatījumi un meklējumi, atsauces/izejas lapas, mūsu mājaslapā apskatītie faili, lejupielādes kļūdas, noteiktu lapu apmeklējuma ilgums, lapu reaģēšanas laiki, lapu mijiedarbības informāciju (piemēram, ritināšanu, klikšķus un peles pārvirzīšanu) un metodes, ko izmanto, lai dotos prom no lapas, datuma/laika zīmogu un/vai klikšķstraumes datus,  interneta protokola (IP) adrese un interneta pakalpojumu sniedzējs (IPS), ierīces tips, pārlūkprogrammas veids un versija, reģistrēšanās informācija, pārlūkprogrammas spraudņa tips un versija, operētājsistēma un platforma, laika zonas iestatījumi.

2. Kāpēc mēs iegūstam informāciju par Jums?

Datu veids Apstrādes mērķis Tiesiskais pamats Vai vari saņemt aizdevumu, ja nesniegsi mums šo informāciju? Vai vari lūgt mūs šo informāciju labot?
Vārds, uzvārds, personas kods, bankas konta numurs Aizdevuma izsniegšana, Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanas un terorisma finansēšanas pārbaude Līguma noslēgšana, Noziedzīgi iegūtu līdzekļu atmazgāšanas un terorisma finansēšanas novēršanas likums
Kontaktinformācija Aizdevuma izsniegšana Līguma noslēgšana
Informācija par Taviem ienākumiem un izdevumiem, nodarbošanās veidu, darba devēju Kredītspējas izvērtēšana Patērētāju tiesību aizsardzības likums
Bankas konta pārskats Kredītspējas izvērtēšana Patērētāju tiesību aizsardzības likums Jā, bet tikai līdz EUR 100
Telefonsarunu audioieraksts Aizdevuma apkalpošana Līguma izpilde
Informācija par uzvedību mūsu mājas lapā Kredītspējas un Krāpšanas riska izvērtēšana Līguma noslēgšana
Informācija par mūsu mājas lapā lietoto ierīci Kredītspējas un Krāpšanas riska izvērtēšana Līguma noslēgšana
Kredītbiroju un parādnieku datu bāžu informācija Kredītspējas izvērtēšana Patērētāju tiesību aizsardzības likums
Ieraksti par Aizdevuma atmaksu Kredītspējas izvērtēšana un Aizdevuma apkalpošana Patērētāju tiesību aizsardzības likums, Līguma izpilde
Vārds, uzvārds, personas kods, kontaktinformācija, informācija par aizdevuma līgumu, veiktie maksājumi Parāda piedziņa Leģitīma interese
Telefonsarunu audioieraksti Parāda piedziņa Leģitīma interese
Vārds, uzvārds, e-pasta adrese, tālruņa numurs Reklāmas sūtīšana Piekrišana
Informācija par aizdevuma atmaksu Reklāmas sūtīšana Leģitīma interese saglabāt aizdevēja finansiālo integritāti


3. Cik ilgi mēs glabājam informāciju par Jums?

  • Mēs glabāsim Jūsu personas datus, kas saistīti ar pieteikšanos aizdevumam vai tā atmaksu, līdz aizdevuma atmaksai. Saskaņā ar Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu un terorisma finansēšanas novēršanas likumu, mums ir pienākums glabāt minēto informāciju 5 (piecu) gadus pēc aizdevuma atmaksas.
  • Ja Jums neizdosies atmaksāt aizdevumu, mēs glabāsim Jūsu personas datus līdz parādu cesijai (pārdošanai) parādu piedziņas ekspertiem vai kamēr nebūs pagājuši 10 gadi no pēdējā maksājuma datuma, pamatojoties uz Civillikuma 1895. pantu.
  • Informāciju, kuru Jūs mums esat sniedzis, pamatojoties uz piekrišanu, glabāsim līdz piekrišanas atsaukumam.
  • Ja esat aizpildījis pieteikumu aizdevumam, bet neesat sasniedzis 20 gadu vecumu, automātiski dzēsīsim informāciju par Jums no mūsu sistēmām.

4. Kā mēs analizējam informāciju par Jums?

Kredītspēja
Lai pēc iespējas ātrāk izsniegtu Jums aizdevumu un izvērtētu Jūsu kredītspēju, mēs veicam automātisku kredītspējas un krāpšanas riska izvērtējumu. Tādā veidā pieņemam lēmumu par kredīta izsniegšanu, tā apmēru un nosacījumiem. 
Tas Jums ir izdevīgi, jo varam ņemt vērā individuālu informāciju par Jums un pielāgot aizdevuma noteikumus Jūsu vajadzībām. Šāda automatizēta lēmumu pieņemšanas procedūra balstās uz Patērētāju tiesību aizsardzības likuma prasībām, kuras paredz Jūsu kredītspējas izvērtēšanu pirms aizdevuma piešķiršanas. Kredītspējas izvērtēšana dos Jums pārliecību par Jūsu spēju atmaksāt aizdevumu. Ja nepiekrītat tālāk paskaidrotajai automātisko lēmumu pieņemšanas kārtībai, diemžēl nevarēsim izvērtēt Jūsu kredītspēju (aprēķināt aizdevuma nosacījumus un piešķirt Jums aizdevumu, noslēgt ar Jums Aizdevuma līgumu), bet Jums ir tiesības lūgt mūsu darbinieku pārskatīt pieņemto lēmumu attiecība uz Jūsu aizdevuma pieteikumu, sazinoties ar mums (skat. 7. sadaļu). Tālāk aprakstītais process mums aizņem aptuveni 15 minūtes. 
Aizdevuma piešķiršanas un ar to saistīto nosacījumu noteikšanas procesā izmantojam algoritmu, kurā Jūsu informāciju analizējam četros soļos:

1. Solis: Identificējam Jūs.
Mūsu partneri pārliecinās, ka netiek veiktas krāpnieciskas darbības.Analizējam informāciju par ierīci, kuru izmanto pieteikuma aizpildīšanai, tiešsaistē iegūto informāciju par reģistrācijas laukiem, pārbaudām Jūsu e-pasta un tālruņa Nr. derīgumu un pieteikumā ievadītos datus. Šajā solī partneri izmanto gan Jūsu paša/-s sniegto informāciju, gan informāciju no mūsu sadarbības partnera Risk.Ident GmbH (Am Sandtorkai 50, 20457 Hamburg, Germany, e-mail: contact@riskident.com). Pēc tam mums ir jāpārliecinās par Jūsu identitāti. Identifikācijai mēs piedāvājam Jums izmantot mūsu sadarbības partnera tiešsaistes pakalpojumu vai arī veikt Aizdevuma Līgumā noteikto reģistrācijas maksājumu. 

Piemēram: Ja Jums ir 19 gadi, Jūsu pieteikums neatbilst Civillikumā un mūsu uzņēmumā noteiktajiem aizņēmēju vecuma ierobežojumiem, nevarēsim Jums izsniegt aizdevumu. 

Ja 1. soļa rezultātā iegūtā informācija nesatur iespējamas krāpšanas pazīmes, izvērtēšanas algoritms pāriet uz 2. soli. 

2. Solis: Pārliecināmies, ka Jums būs līdzekļi, no kuriem atmaksāt aizdevumu.
Analizējam informāciju par Jūsu ienākumiem un izdevumiem atbilstoši Patērētāju tiesību aizsardzības centra vadlīnijām par patērētāju kreditēšanu. Šeit izmantojam Jūsu ievadīto informāciju aizdevuma pieteikumā, kredītbiroju un parādnieku datu bāzu informāciju par Jūsu parādiem, to atmaksas kavējumiem un kredītvēsturi, kā arī Jūsu bankas konta izrakstu. Šādi mēs izveidojam Jūsu klienta profilu. 

Piemēram: Ja kavējat aizdevuma atmaksas termiņu, iespēja saņemt jaunu aizdevumu samazinās. Ja ilgstoši kavējat aizdevuma atmaksu un nesazinies ar mums, tad diemžēl nevarēsim Jums aizdot atkārtoti. 

Ja 2. soļa rezultātā iegūtā informācija nesatur ziņas par to, ka nevaram izsniegt Jums aizdevumu, izvērtēšanas algoritms pāriet uz 3. soli. 
Ja vēlaties uzzināt, kādu informāciju par Jums saņemam no kredītbirojiem un parādnieku datu bāzēm, lūdzu sazinies ar viņiem:

  • SIA "CREDITREFORM LATVIJA" Rīga, Skanstes iela 50, LV-1013
  • Akciju sabiedrība "CREFO Birojs", Rīga, Skanstes iela 50, LV-1013
  • AS “Kredītinformācijas Birojs", Rīga, Grēdu iela 4A, LV-1019


3. Solis: Kredītspējas aprēķināšana.
Šajā solī mēs piešķiram Jūsu klienta profilam noteiktu kredītreitingu jeb kredītspējas novērtējumu. Kredītreitings ir matemātiska formula, kurā izmanto visu iepriekš iegūto informāciju par Jums. Kredītreitings ciparos izsaka Jūsu aizdevuma atmaksāšanas uzvedību un palīdz mums noskaidrot vai Jūs varēsiet atmaksāt aizdevumu. Jo lielāka varbūtība, ka neatmaksāsiet aizdevumu, jo zemāks kredītreitings un lielāka iespējamība, ka atteiksimies Jums piešķirt aizdevumu. 

Būtiskākie parametri, kas ietekmē Jūsu kredītvēsturi:

  • Esošo saistību apjoms – ja esat aizņēmies vairāk nekā varat atmaksāt no saviem ienākumiem (piem. algas), tas samazinās Jūsu kredītreitingu. Turpretī, ja esat aizņēmies krietni mazāk par saviem ienākumiem, tad kredītreitings pieaugs.
  • Vēsturiskie kavējumi – ja izņēmuma kārtā esat kavējis maksājuma termiņu dažas dienas, tad tas neatstās būtisku ietekmi uz kredītreitingu. Turpretī, ja esat būtiski kavējis katru maksājuma termiņu, Jūsu kredītreitings samazināsies.
  • Ienākumi – Ja Jūsu ienākumi ir zemi un neregulāri, Jūsu kredītreitings samazinās.


4. Solis: Eksperta slēdziens par Jūsu kredītspēju (ja rodas sistēmas kļūda vai kredītreitings ir zems)
Ja iepriekšējos soļos mums ir radušās aizdomas, ka esat kļūdījies, aizpildot pieteikumu, mēs varam Jums piezvanīt. Piemēram, mēs varētu uzdot Jums papildus jautājumus par darba vietu un dzīvesvietas adresi. Ja mums neizdosies ar Jums sazināties, mums diemžēl nāksies atteikt aizdevuma piešķiršanu. 

Reklāma
Mēs piedāvājam mūsu klientiem lojalitātes priekšrocības un īpašos piedāvājumus, ja tiek veikta savlaicīga aizdevuma atmaksa. Esam lūguši Jūsu piekrišanu šādu īpašo piedāvājumu sagatavošanai un profilēšanai. Mēs izskatīsim iespēju piedāvāt Jums īpašos piedāvājumus, pamatojoties uz aizdevuma atmaksu u.c. informāciju Jūsu klienta profilā. Jums ir tiesības atteikties no reklāmu saņemšanas, kā arī iebilst pret profilēšanu, sazinoties ar mums (skat 7.sadaļu).

5. Kam mēs atklājam informāciju par Jums?

Pirmo pieteikumu mūsu aizdevumam aizpildāt mūsu apakšuzņēmēju mājas lapā. Viņi arī palīdz mums izvērtēt krāpšanas riskus. Šie apakšuzņēmēji ir Amerikas Savienotajās valstīs reģistrēti uzņēmumi, kuram Jūsu personas datus nododam uz Vispārīgās personas datu aizsardzības regulas 46.panta 2.punkta c) apakšpunkta pamata, reklāmas, SIA "Creamfinance Latvia" mājas lapas un klientu zonas un sākotnējās identifikācijas nolūkos.

Jūsu kredītspējas izvērtēšanai mēs atklājam informāciju kredītu birojiem, parādnieku datu bāzēm, uzņēmumiem, kas palīdz mums krāpšanas riska izvērtēšanā. Lai pārskaitītu aizdevumu Jūsu Bankas kontā, mēs sniedzam informāciju maksājumu apstrādes pakalpojumu sniedzējam (piemēram, bankai). Mēs varam atklāt informāciju uzņēmumiem, kuri mums palīdz mārketinga aktivitātēs. 

Esam parūpējušies par dažādiem rīkiem un pakalpojumiem, kas atvieglo mūsu sadarbību un padara ātrāku mūsu saziņu. Tādēļ mēs atklājam Jūsu kontaktinformāciju uzņēmumiem, kuri nodrošina komunikāciju ar Jums (īsziņu un e-pastu ziņu izsūtīšana, automātiskie zvani, telefonsakari un to ieraksti). Piemēram, mēs sadarbojamies ar SIA "T2R" un Bregards SIA, lai atgādinātu Jums par maksājuma termiņu vai piedāvātu jaunu pakalpojumu. Savukārt Daktela s.r.o. palīdz mums ierakstīt telefonsarunas, lai varam, piemēram, vienoties par aizdevuma atmaksas grafiku telefoniski. IT infrastruktūru nodrošina mūsu māsas uzņēmums Cream Finance IT Austria GmbH. 

Ja netiks veikta aizdevuma atmaksa atbilstoši līguma noteikumiem, mēs varam nosūtīt informāciju par nesegtajām parādsaistībām kredītu birojiem, kā arī izvērtēt, vai Jūsu parāda atgūšanai mums jāiesaista speciālisti. Šajā gadījumā Jūsu personas datus apstrādāsim, lai nodrošinātu mūsu leģitīmo interesi saņemt aizdoto naudu. Ja nolemsim Jūsu parādu nodot parādu atgūšanas pakalpojuma sniedzējiem, tad nodosim viņiem Jūsu vārdu, uzvārdu, visu kontaktinformāciju, Jūsu kredīta līguma kopiju un jebkādus tā grozījumus, veikto maksājumu vēsturi un rakstiski fiksētus komentārus par parāda atgūšanu. 

Mums ir pienākums atklāt informāciju par Jums sniegto pakalpojumu gadījumos, kad šādai atklāšanai ir juridisks pamatojums, tas paredzēts saistošajos normatīvajos aktos vai likumos. Piemēram, lai sniegtu atbildes uz valsts iestāžu pieprasījumiem, aizsargātu Jūsu vai citu personu drošību, aizsargātu mūsu tiesības.

6. Kā mēs aizsargājam Jūsu informāciju? 

Lai aizsargātu Jūsu informācijas un datu privātumu, mēs esam ieviesuši tehniska un administratīva rakstura drošības pasākums. Mēs regulāri atjauninām un testējam drošības tehnoloģijas. Mēs ierobežojam piekļuvi Jūsu personas datiem mūsu darbiniekiem, nosakot pieejas tiesības, ciktāl tas nepieciešams pakalpojuma sniegšanai. Mēs apmācam darbiniekus par privātuma svarīgumu, lai saglabātu Jūsu informācijas privātumu un drošību. Jūsu informācijas aizsardzībai mēs šifrējam gan uzglabātos, gan saņemtos datus. Tāpat izmantojam tehniskos risinājumus, lai nodrošinātu Jums pieeju saviem datiem. Ja mums kļūs zināms, ka Jūsu dati ir nozaudēti vai kļuvuši pieejami trešajām personām, mēs Jums nosūtīsim personīgu paziņojumu.

7. Kādas ir Jūsu tiesības?

Mēs apstrādājam Jūsu datus, tādēļ Jums ir tiesības noskaidrot kā un ko mēs ar tiem darām, kā arī dažos gadījumos lūgt samazināt apstrādes darbību apmēru. Ja esat mūsu klients, Jūsu ērtībai esam izveidojuši sadaļu Mans privātums Jūsu klienta profilā, kurā varat bez maksas realizēt savas tiesības. Jums ir šādas tiesības:

  • pieejas tiesības (saņemt mūsu rīcībā esošos Jūsu personas datus, noskaidrot datu apstrādes mērķi un pamatu)
  • tiesības atsaukt piekrišanu (atteikties no reklāmas saņemšanas)
  • tiesības labot datus (mainīt savu kontaktinformāciju, iesniegt aktuālo informāciju par Jūsu ienākumiem vai izdevumiem)
  • tiesības ierobežot personas datu apstrādi (lūgt neizmantot noteiktu informāciju par Jumsi)
  • tiesības uz datu pārnesamību (saņemt Jūsu sniegto informāciju par sevi [json] formātā)
  • tiesības tikt aizmirstam (dzēst savu informāciju no mūsu datu bāzēm *, pēc tam, kad esam izpildījuši savu pienākumu glabāt šo informāciju noteiktu laiku)
  • iebilst pret personas datu apstrādi
  • vērsties personas datu apstrādi uzraugošajā iestādē (Datu valsts inspekcija, www.dvi.gov.lv) sakarā ar jautājumiem par personas datu apstrādi vai iesniegt sūdzību. Pirms vēršanās inspekcijā mēs aicinām Jūs sazināties ar mūsu Personas datu aizsardzības speciālistu (sk. 8. sadaļu), lai pēc iespējas ātri rastu Jūsu jautājuma risinājumu
  • deaktivizēt savu klienta profilu mājas lapā.

* Ja, pamatojoties uz Jūsu pieprasījumu, mēs dzēsīsim informāciju un dzēšanas rezultātā vairs nevarēsim Jūs identificēt, visdrīzāk Jums vairs nebūs iespējas baudīt jauna klienta statusa priekšrocības, kas paredz īpašo piedāvājumu un atlaižu saņemšanu (skat. 3.sadaļu). 

Ja Jums ir radušies jautājumi par Privātuma politiku vai datu apstrādi, vai arī vēlaties iesniegt pieprasījumu, Jūs varat informēt mūs par to mutiski vai rakstiski (iesniedzot iesniegumu klātienē vai parakstītu ar drošu elektronisko parakstu). 


Sazinieties ar mums: 
27250001, info@crediton.lv, Adrese: SIA "Creamfinance Latvia", Uriekstes iela 2a-24, Rīga, LV - 1005

8. Kas var palīdzēt? 

Mēs cītīgi strādājam, lai aizsargātu Jūsu personas datus un nodrošinātu datu apstrādes darbību atklātību. Tomēr, ja ir radušās neskaidrības vai jautājumi saistībā ar Jūsu datu apstrādi, lūdzu sazināties ar mūsu Personas datu aizsardzības speciālistu. Personas datu aizsardzības speciālists atbildēs uz jautājumiem par Jūsu datu apstrādi SIA "Creamfinance Latvia". Jūs varat sazināties ar Personas datu aizsardzības speciālistu, nosūtot e-pastu uz dpo@crediton.lv. Lūdzu, aprakstiet savu jautājumu pēc iespējas detalizētāk. 

Vai Tevi interesē mūsu piedāvājums ?
Spied te un piesakies aizdevumam uzreiz.

PIETEIKTIES
CreditOn.lv © 2007 - 2018