YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Labākās budžeta plānošanas aplikācijas 2020. gadam

Iespējams, esi dzirdējis, ka budžeta plānošana ir svarīga, lai kontrolētu savu finansiālo stāvokli. Ir ieteicams ikvienam cilvēkam pievērsties sava personīgā budžeta plānošanai, tomēr pieredze rāda, ka tikai retais to dara. Iemesls varētu būt tāds, ka budžeta plānošana tomēr ir diezgan sarežģīts un laikietilpīgs process. Taču mūsdienās ir pieejamas vairākas aplikācijas, kuras atvieglo budžeta plānošanu, kā arī palīdz sasniegt personīgos mērķus finanšu jomā. 

Raksta turpinājumā varēsi iepazīties ar šīm aplikācijām un, iespējams, kādu no tām ieviest arī savā ikdienā.

Mint

Viena no atpazīstamākajām un lietotākajām budžeta plānošanas aplikācijām ir Mint. Šo aplikāciju var savienot ar savu bankas kontu, lai pēc iespējas labāk varētu plānot personīgo budžetu. Tāpat šī aplikācija Tev paziņos, ja tiks manīti kādi aizdomīgi naudas darījumi. Ja lieto Android, iPad vai Ipod, tad šī aplikācija būs Tev piemērota. 

PocketGuard

Arī šī aplikācija savienojas ar bankas kontu, lai cilvēks vienmēr varētu sekot līdzi sava bankas konta stāvoklim. Tāpat šī aplikācija izveido pārskatāmas diagrammas, kurās tiek attēloti un analizēti visi izdevumi. Šī aplikācija ir piemērota Android vai Iphone tālruņiem, kā arī to iespējams lietot datorā.

You Need a Budget

Arī šo aplikāciju var lietot datorā, ne tikai viedtālrunī. Šī aplikācija būs ideāli piemērota, ja Tev nepieciešams plānot kādus lielākus tēriņus, nevis uzskaitīt tikai ikdienas izdevumus.

Goodbudget

Šī aplikācija būs piemērota, ja Tev patīk, ka izdevumi tiek sadalīti noteiktās kategorijās. Lietojot Goodbudget aplikāciju, nepieciešamā informācija būs ērti pieejama. Šī aplikācija ļaus uzzināt, kā var ietaupīt naudas līdzekļus lielākiem pirkumiem.

Mvelopes

Šī aplikācija ir ļoti līdzīga iepriekš minētajai aplikācijai. Tā ir paredzēta iPhone un Android telefoniem. Mvelopes aplikācija ļauj apmaksāt arī rēķinus. 

HomeBudget

Šī aplikācija ir pieejama jau plašākam ierīču klāstam – Android, iPad, iPhone, Windows, kā arī Mac. Ja ir vēlme veidot budžetu kopā ar citiem ģimenes locekļiem, tad šī aplikācija būs vispiemērotākā, jo to iespējams sinhronizēt ar citām ierīcēm. Jāsaka gan, ka šī aplikācija nav pieejama bezmaksas versijā.

Wally

Aplikācija Wally paredzēta Android un iPhone viedtālruņiem. Šo aplikāciju ir viegli un ērti lietot, tā atgādina par nepieciešamību apmaksāt rēķinus, kā arī sniedz padomus, kā vairāk ietaupīt.

PowerPay

Šī aplikācija būs ļoti noderīga tiem cilvēkiem, kuriem ir noformēts kāds aizdevums, piemēram, kredītlīnija. Aplikācija PowerPay izstrādās individuālu plānu, ar kura palīdzību varēs atmaksāt naudas aizdevumu. Aplikācija ir vienkārša, to ir ērti lietot, un tā būs labs palīgs ikvienam, kurš par savu prioritāti ir izvirzījis kredīta atmaksu.

Digit Bot

Šī aplikācija būs ļoti piemērota cilvēkiem, kuri vēlas izveidot iekrājumus. To iespējams sinhronizēt ar norēķinu kontu, tādā veidā sekojot līdzi visiem saviem izdevumiem. Aplikāciju bez maksas var lietot iPhone un Android tālruņu īpašnieki.

Quicken

Šī aplikācija būs ļoti noderīga tiem cilvēkiem, kuriem ir vairāki konti dažādās bankās. Quicken aplikācija ērti un vienkārši ļaus sekot līdzi naudas plūsmai visos kontos.

Visas iepriekš minētās aplikācijas būs lielisks palīgs budžeta plānošanai ikdienā. Lielākā daļa no tām ir pieejamas bez maksas. Tev atliek vien izvēlēties sev piemērotāko un sākt plānot savu budžetu.

CreditOn.lv © 2007 - 2024