YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Intervija: 5 jautājumi Avafin darbiniekam

Kāda ir tava loma uzņēmumā? Kā paiet tava ikdiena?

Es vadu 6 cilvēku komandu. Analītikas nodaļas pārraudzībā ir procesi, kas saistīti ar klienta kredītriska aprēķināšanu un kredītu izvērtēšanu visas grupas līmenī. Jebkurš lēmums, kas saistās ar kredīta izsniegšanu, tiek pieņemts balstoties uz manas nodaļas veiktajām analīzēm. Attiecīgi nodaļa atbild par to, lai aizdevums tiktu izsniegts klientam, kurš varēs to laicīgi atmaksāt. Balstoties uz iepriekšējo kredītu atmaksas datiem un datiem no klientu pārbaudēm kredītreģistros, tiek veidoti matemātiski modeļi, kas nosaka klienta kredītvērtējumu vai atpazīst potenciālus krāpniekus. Neskatoties uz šķietamu rutīnu, šis darbs ir radošs, katru dienu atklājot kaut ko jaunu par mūsu klientiem.

Kā Tu nokļuvi Avafin komandā?

Avafin komandā nonācu pateicoties savam paziņu lokam. Pirms darba uzsākšanas jau pazinu Līvu, kura tobrīd jau strādāja Avafin kā vecākais riska analītiķis. Viņa zināja, ka meklēju jaunas iespējas, un ierosināja pievienoties Avafin komandai.

Kas Tev sagādā vislielāko prieku, strādājot Avafin komandā?

Uzņēmums ir mērķtiecīgs un uz rezultātu orientēts, mums ir augstas ambīcijas - būt labākajiem savā nozarē. Strādāt šādā vidē vienmēr ir patīkami. Uzņēmumā strādā jauni, radoši speciālisti, turklāt mūsu komandā ir lieliska atmosfēra. Tas dod papildus enerģiju meklēt inovatīvus un nestandarta risinājumus.

Ja nav noslēpums, par ko Tu vēlējies kļūt bērnībā?

Neatceros, ka bērnībā būtu sapņojis strādāt kādā noteiktā jomā. Vidusskolā man radās padziļināta interese par matemātiku un fiziku, tamdēļ, pēc vidusskolas pabeigšanas, studijas nolēmu turpināt LU Fizikas un matemātikas fakultātē, statistikas studiju programmā. Apjausma, ka savu darbu vēlos saistīt ar datu analīzi, nāca tikai studiju 3.kursā, kad sāku strādāt vienā no lielākajām Latvijas bankām par analītiķi-statistiķi.

Kāds ir Tavs dzīves moto?

Dzīvē nav neiespējamu lietu, viss atkarīgs no ieguldītā darba un laika. Ja kaut ko ļoti vēlies, apzinīgi dodies uz mērķi, un īstajā brīdī un laikā tu iegūsi kāroto! .

Ja arī Tu vēlies iegūt lielisku pieredzi un strādāt starptautiskā uzņēmumā, ielūkojies darba iespējās Avafin un CreditOn vakanču sadaļā.

CreditOn.lv © 2007 - 2024