YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Iedvesmojoši ieteikumi no cilvēkiem, kuri vienmēr sasniedz savus mērķus

Ja esi iecerējis sasniegt kādu ilgermiņa mērķi, piemēram, uzsākt uzņēmējdarbību, bet tomēr nedaudz šaubies par savām spējām, iedvesmu un motivāciju vari smelties dažādu pasaulslavenu cilvēku biogrāfijās un dzīvesziņā.

Panākumu atslēga slēpjas ne tikai nepieciešamajās finansēs savu mērķu sasniegšanai, piemēram, dažādi aizdevumi, bet arī spējā nepadoties pie pirmajām grūtībām un doties tikai uz priekšu pretim panākumiem. Raksta turpinājumā esam sagatavojuši pāris iedvesmojošus ieteikumus, ko snieguši cilvēki, kuru vārdi vienmēr būs ierakstīti Pasaules vēsturē un, kuri, neskatoties uz šķēršļiem, sekojuši saviem mērķiem, lai tos piepildītu.

“Nebaidieties atteikties no kā laba, ja Jums ir iespēja iegūt ko lielisku" - Džons Rokfellers

Amerikāņu biznesa magnāts Džons Rokfellers ir pasaulē pirmais cilvēks, kurš ieguvis miljardiera statusu. Lai gan pats Džons Rokfellers nācis no nabadzīgas daudzbērnu ģimenes, 19. gadsimta otrajā pusē viņš nodibināja naftas kompāniju "Satandart Oil", kas nesa viņam pasakainu bagātību un kuru viņš veiksmīgi vadīja līdz pat mūža nogalei.

"Esmu novērojis: jo cītīgāk es strādāju, jo vairāk veiksmes mani piemeklē" - Tomass Džefersons

Trešais Amerikas Savienoto valstu prezidents Tomass Džefersons savu karjeru aizsāka jau pirmā ASV prezidenta Džordža Vašingtona valdīšanas laikā, kad pildīja valsts sekretāra pienākumus. Apvienošanas kārtībā Tomass Džefersons bija arī jurists, filozofs, arhitekts, politiķis un rakstnieks.

"Panākumu pamatā ir samierināšanās ar neveiksmēm, vienlaicīgi nepazaudējot entuziasmu" Vinstons Čērčils

Sers Vinstons Leonards Spensers - Čērčils vislabāk pazīstams kā Apvienotās karalistes premjerministrs Otrā Pasaules kara laikā. Nācis no ietekmīgas un dižciltīgas Spenseru dinastijas, savu karjeru viņš uzsāka militārajā akadēmijā. Pirms stāšanās ietekmīgajā premjera amatā ieņēmis vairākus svarīgus amatus, piemēram, bijis arī Apvienotās karalistes finanšu ministrs.

"Ja papētam tuvāk, izrādās, ka visi ātri sasniegtie panākumi ir aizņēmuši ilgu laiku"- Stīvs Džobs

Stīvs Džobs uzskatāms par vienu no nozīmīgākajām personām datoru industrijā, jo tieši viņš saskatīja mājas datora potenciālu un bija viens no Apple dibinātājiem.

"Īstens pārbaudījums ir nevis spēja izvairīties no neveiksmēm, bet gan tas, vai ļausiet tām iesakņoties savā apziņā un ieslīgsiet bezdarbībā tā vietā, lai mācītos no tām un kļūtu stiprāks." Baraks Obama

Baraks Huseins Obama pasaules vēsturē būs vienmēr zināms kā pirmais afroamerikānis, kas kļuvis par ASV prezidentu. Absolvējis Kolumbijas un Hārvardas Universitātes, savu karjeru Baraks Obama uzsāka kā cilvēktiesību jurists un konstitucionālo tiesību pasniedzējs.

"Vienīgais veids, kā sākt kaut ko darīt, ir pārstāt runāt un sākt" Volts Disnejs

Donaldu Daku un Mikipeli pazīst ļoti daudzi, un līdz ar to arī Volta Disneja vārds nav svešs. Volts Disnejs uzskatāms par veiksmīgu uzņēmēju, miljardieri un tieši pateicoties viņam 1955. gadā netālu no Losandželosas tika uzbūvēta slavenā Disnejlenda.

 "Tu sapratīsi, ka ej pareizajā virzienā, ja saproti, ka gribētu darīt savu darbu arī gadījumā, ja par to vispār nemaksātu." Opra Vinfrija

Opra Geila Vinfrija tikusi atzīta par 20. gadsimta visbagātāko afroamerikānieti un reiz viņai piederējis arī pasaulē ietekmīgākās sievietes statuss. Viņas vārdā nosauktais televīzijas šovs ir atzīts par visaugstāk vērtēto un populārāko sarunu šovu pasaules vēsturē.

"Panākumu pamatā ir zināt to, ko nezina neviens cits" Aristotelis Onasis

Leģendārais grieķu kuģniecības biznesa magnāts savus pirmos miljonus nopelnīja ar tabakas importēšanu. 20. gadsimta sākumā viņš iegādājās sešus kravas kuģus un jau drīzumā bija pasaules plašākās tankkuģu flotes īpašnieks.

CreditOn.lv © 2007 - 2024