YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

6 veidi kā šovasar piepelnīties | Crediton

6 veidi, kā šovasar piepelnīties

Vasara šogad mūs lutina jau pašā tās sākumā. Tomēr tā piedāvā ne tikai plašas izklaides un atpūtas iespējas, bet arī lieliskus veidus, kā papildus piepelnīties. Tā kā vasara ir atvaļinājumu laiks, tād sludinājumu portālos redzam diezgan daudz iespēju, kā piepelnīties, aizstājot darbinieku uz prombūtnes laiku vai asistējot jau esošam darbiniekam sezonālās noslodzes gadījumā. Daudzi uzņēmumi piedāvā arī projekta tipa darbus, piemēram, uz 2 - 3 nedēļām, arī tas saistīts ar to, ka vasara ir visaktīvākā sezona daudzos uzņēmumos. Kā papildus nopelnīt un labi pavadīt laiku, par to raksta turpinājumā.

Pieteikšanās sezonālajam darbam

Lielākajai daļai uzņēmumu vasara ir pats aktīvākais periods, sevišķi ražošanas uzņēmumiem un lauku saimniecībām. Tieši vasarās tiek aktīvi meklēti promo darbinieki pārtikas preču demonstrēšanā un degustāciju vadīšanā. Šis ir lielisks veids, kā patīkamo savienot ar lietderīgo, jo parasti šīs kompānijas piedāvā ļoti ērtu darba grafiku, kas bieži vien nepārsniedz pāris stundas dienā, tādēļ šo darbiņu ir īpaši viegli savienot ar atpūtu un izklaidi.

Meža bagātības

Sākoties siltam laikam, arī mežs piedāvā bagātīgu ogu un sēņu ražu. Vai zināji, ka tās var lasīt un nodot lielajiem čipsu un garšvielu ražotājiem, kas tās uzpērk vairumā? Sevišķi šī nodarbe būs noderīga kaislīgiem sēņotājiem, kam sēņu un ogu lasīšana jau kļuvusi par hobiju. Kas var būt jaukāk, kā pelnīt naudu ar savu vaļasprieku? Turklāt - šis darbs nāks tikai par labu Tavai veselībai, jo kas gan var būt labāks par svaigu gaisu mežā?

Nevajadzīgo mantu un apģērbu tirdzniecība

Katram no mums mājās uzkrājušās mantas, ko vairs nelietojam, un apģērbi, ko vairs nevalkājam. Tad kāpēc gan tās izdevīgi nepārdot kādā no sludinājumu portāliem? Rūpīgi izvērtē savus krājumus un atsevišķi izmeklē lietas un apģērbu, ko vairs neizmanto, bet kas ir labā stāvoklī. Tad skaisti nofotogrāfē to no visiem rakursiem un dodies uz kādu no sociālo tīklu tirdzniecības grupām, lai ievietotu sludinājumu.

Piepalīdzēšana dārza darbos

Ja dzīvo piepilsētā vai laukos, noteikti aptaujā tuvākās lauku saimniecības vai mājas. Bieži vien to saimnieki ir jau gados veci cilvēki un palīdzīgas rokas dārza darbos vienmēr var noderēt. Tā varētu būt gan ravēšana, gan pļaušanas darbi, turklāt parasti par šiem darbiņiem norēķinās dienas beigās, kas nozīmē, ka uz atlīdzību nebūs ilgi jāgaida.

Bērnu pieskatīšana

Lai arī šķiet, ka vasarā visi bērni ir nosūtīti laukos pie vecvecākiem, tā nebūt nav. Daudzi vecāki vasaras pavada pilsētas mūros, jo vienkārši nav lauku, kur bērnus vasarā nosūtīt. Tāpēc noteikti jāpalūkojas arī darba sludinājumu sadaļā, kur tiek meklētas auklītes bērniem, kas vasaru pavada pilsētā. Parasti šie darbiņi saistīti ar to, lai pavadītu bērnus dažādos izklaides pasākumos, apmeklējot bērnu rotaļlaukumus un atrakciju parkus. Tātad veicot šo darbu, iespējams izklaidēt citus, labi nopelnīt un arī izklaidēties pašam.

Brīvprātīgais darbs

Vienmēr ir noderīgi aplūkot arī brīvprātīgā darba vakances, daudzās no tām tiek piedāvāta vismaz minimāla atīdzība. Noteikti ir vērts aplūkot dzīvnieku patversmju sludinājumus, papildus darba rokas viņiem vienmēr ir vajadzīgas. Turklāt tur iespējams ne tikai mazliet piepelnīties, bet arī izdarīt labu darbu.

 Ja tomēr vasaras darbiņi nav nesuši gaidīto rezultātu vai steidzami nepieciešami naudas līdzekļi, tad palīdzēt var SMS kredīts internetā. Tomēr pirms katra kredīta noformēšanas aicinām Tevi lieku reizi apdomāt savas iespējas atmaksāt to un aizņemties atbildīgi.

 

CreditOn.lv © 2007 - 2024