YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Zaļā pārvietošanās

Zaļā pārvietošanās ikdienā

Latvija ir viena no zaļākajām valstīm pasaulē pateicoties mežiem, kas sedz vairāk nekā pusi valsts teritorijas. Vai mēs esam arī viena no zaļākajām valstīm pasaulē, pateicoties mūsu domāšanai un dzīvesstilam? Latvijā, it īpaši Rīgā un citās lielajās pilsētās arvien aktuālāks kļūst temats par “zaļo pārvietošanos”. Vai Tu esi padomājis, cik daudz laika pavadi transportā uz darbu vai mājām, uz veikalu vai braucot ciemos, un tam visam pa vidu vēl arī sastrēgumi. Tiek zaudēts daudz laika, ko varētu pavadīt daudz citādāk un produktīvāk. Varbūt kāds no tālāk pieminētajiem risinājumiem nesamazinās ceļā pavadīto laiku, taču noteikti sniegs tam daudz lielāku pievienoto vērtību - naudas līdzekļu ietaupīšanu, veselības uzlabošanu un citus.

Velobraucēju ikdiena

Arvien biežāk no rītiem uz ielām tiek redzēti velobraucēji, pat veselas ģimenes, kuras dodas savās ikdienas gaitās. Pilsētas lēnām, taču arvien vairāk kļūst draudzīgas velobraucējiem, šādi aicinot cilvēkus ne tikai atstāt savu auto mājās, tādējādi samazinot sastrēgumus pilsētās, bet arī kļūt aktīvākiem un veselīgākiem. Arī pilsētu nākotnes infrastruktūru plānos nozīmīga vieta ir velo satiksmes integrēšanai pilsētas satiksmē. Ar velosipēdu ir iespējams izvairīties ne tikai no sastrēgumiem, bet arī izmantot īsākos ceļus, tādējādi nonākot ātrāk galamērķī. Protams, velosipēds nav vienīgais šāda veida risinājums. Šobrīd ir pieejami dažādi zaļie pārvietošanās līdzekļi, kā skrituļslidas, skrituļdēļi, skūteri, elektroskūteri, giroskūteri un citi. Ja Tu sevī nejūti sportisku garu, lai izvēlētos velosipēdu, skrituļslidas vai skrituļdēli, vēl pastāv arī elektriski darbināmi zaļie pārvietošanās līdzekļi, kā giroskūteri no Ecoscooter. Tos var regulāri uzlādēt, tie darbojas kopā ar viedajām ierīcēm. Pati giroskūtera vadība ir vienkārša un intuitīva, jo tās veidošanā ir izmantota patentēta līdzsvara noturēšanas tehnoloģija, kas ļauj tā vadību kontrolēt viegli, noliecoties uz priekšu, atpakaļ vai uz sāniem.

Finansiālās iespējas iegādājoties velosipēdu.

Mūsdienās piedāvāto preču un to cenu klāsts ir plašs un visiem pieejams. Nav nepieciešams pirkt dārgu velosipēdu vai jaunāko un modernāko giroskūteri pa vairākiem simtiem vai tūkstots eiro. Apzinies savas prasmes un nepieciešamības, apskatiet piedāvājumu un Tu noteikti atradīsi savu meklēto transporta līdzekli par saprātīgu cenu. Protams, rocība varbūt neļaus to iegādāties uzreiz, taču tur var palīdzēt Crediton gan ātrie kredīti, gan patēriņa kredīts . Atceries, cik zaļa būs mūsu domāšana, tik zaļa būs arī mūsu valsts!

CreditOn.lv © 2007 - 2024