YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Vai iespējams iztikt bez automašīnas?

Vai iespējams iztikt bez automašīnas?

Mašīna ir noderīga ikdienā un ar to var ērti pārvietoties. Taču daudzi atsakās no auto izmantošanas ikdienā. Kādēļ tā?

Nereti automašīna ir tikai statusa apliecināšana, nevis praktiska vajadzība, tādēļ noteikti pārdomā auto nepieciešamību!

Mašīna būs noderīga situācijās, ja Tev ir liela ģimene, nepieciešams aizvest bērnus uz skolu un nokļūt darbā. Nereti auto tiek izmantots konkrētā sezonā, piemēram, vasarā, kad ceļš ir drošāks braukšanai. Pārdomā, vai ir vērts izmantot auto tikai sezonāli!

Veic aprēķinus

Aprēķini to, cik auto izmaksās, un vai to izmantosi ikdienā. Ņem vērā, ka būs jāiegādājas auto apdrošināšana, jāveic eļļas maiņa, jāmaksā par autostāvvietu, mašīnas detaļām un auto remontu.

Pārdomā, vai nākamo 3 gadu laikā Tu būsi gatavs segt maksājumus, kas saistīti ar auto. Ja esi drošs par savām finansēm, tad mašīnas iegāde būs veiksmīga. Izvēlies piemērotu auto modeli!

Lietota auto iegāde

Izmanto šo iespēju, ja neesi pārliecināts, kādu auto vēlies iegādāties. Iegādājies lētāku, lietotu automašīnu un izmanto to ikdienas vajadzībām! Paralēli krāj naudu mašīnai, kas Tev tiešām patīk, un ko varēsi lietot ilgtermiņā.

Ja plāno veikt lielus attālumus, piemērotāks būs dīzeļa dzinējs. Braukšanai pa pilsētu, izvēlies auto, kas aprīkots ar gāzes iekārtu.

Auto īre

Šis būs prātīgs lēmums, ja mašīna Tev nepieciešama tikai īstermiņa lietošanai. Izpēti piedāvājumus un izvēlies piemērotāko, lai aizbrauktu brīvdienās uz laukiem vai dotos atvaļinājuma braucienā.

Dodies pastaigā

Lielpilsētās ir sastrēgumi, avārijas un remonti. Ja ir labi laikapstākļi, dodies uz darbu ar kājām. Rūpējies par savu veselību un esi labā fiziskā formā!

Sabiedriskais transports

Ietaupi savu laiku un izmanto sabiedrisko transportu, lai dotos uz darbu un ikdienas gaitās. Tev rūpīgi jāpārdomā savs dienas ritms, jo nereti publiskā transporta maršruti un kursēšanas grafiki nav pārdomāti.

Pārskati savas finanses. Ja plāno ikdienā izmantot sabiedrisko transportu, Tev būs vajadzīga mēnešbiļete. Tas palīdzēs ietaupīt naudu citām lietām!

Velosipēds

Ja Tu dzīvo viens, mašīna nav tik ļoti nepieciešama. Daudz izdevīgāk un ātrāk būs pārvietoties ar velosipēdu.

Ietaupi savus līdzekļus un iegādājies lietotu, bet labas kvalitātes velosipēdu. Lietotu riteņu cenas ir sākot no 200 eiro. Šādā veidā Tu ietaupīsi un būsi drošs par braucamrīka ilgtspēju, drošību un detaļu kvalitāti.

Neaizmirsti par velosipēda apkopi! To ieteicams veikt vismaz reizi gadā. Vēlams noteikt ātruma un bremžu kvalitāti, veikt ķēdes eļļošanu un citu detaļu pārbaudi.

Patēriņa kredīts Tavām vajadzībām

Ja tomēr vēlies iegādāties auto, velosipēdu, vai nauda nepieciešama citām lietām, iepazīsties ar CreditOn.lv piedāvājumiem!

CreditOn.lv Tu vari noformēt patēriņa kredītu no 100 līdz 4000 eiro. Patēriņa kredīts ir izdevīgs, jo Tu pats izvēlēsies ērtāko aizdevuma atmaksas termiņu.

Naudu varēsi atmaksāt 3 līdz pat 60 mēnešu laikā. Kompānija Tev piedāvās ērtāko rēķina apmaksas datumu.

 Patēriņa kredīts tiek sadalīts vienādos ikmēneša maksājumos. Šādā veidā Tu varēsi rūpīgi plānot savas finanses un veiksmīgi norēķināties!

Pārdomā kredīta vajadzību un savu maksātspēju

Daudzi aizņemas nepārdomāti un kredītu iztērē neapdomīgi. Kredīts ir liela atbildība, tāpēc esi prātīgs!

Patēriņa kredīts ir pieejams bez ķīlas vai galvojuma. Lai izvēlētā kompānija varētu izsniegt aizdevumu, Tev ir vajadzīgs atbilstošs ikmēneša ienākumu līmenis. Aizņemies naudu internetā tikai tad, ja Tev ir oficiāli un regulāri ienākumi. Nesabojā savu kredītvēsturi un aizņemšanās iespējas nākotnē!

CreditOn.lv © 2007 - 2024