YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Septiņi padomi, kā droši iepirkties internetā | Crediton

Septiņi padomi, kā droši iepirkties internetā

Iepirkšanās internetā ir ērta iespēja, kas piedāvā klientiem iegādāties dažādas preces un pakalpojumus no jebkuras vietas pasaulē. Tas ir mūsdienīgs risinājums tiem, kuriem nepatīk pavadīt laiku lielveikalos. Internetveikali piedāvā daudz zemākas cenas un atlaides. Svarīgi ir iepirkties internetā droši un pārdomāti, lai izvairītos no krāpšanas un nepatīkamas pieredzes.

  • Iepērcies internetā tikai tad, ja Tev ir drošs interneta savienojums. Nekad neveic pirkumus un neapmaksā rēķinus internetā, ja izmanto publisku interneta savienojumu. Tie var būt pakļauti hakeru un dažādu vīrusu uzbrukumiem. Izmanto tikai jaunāko pārlūkprogrammu vai nepieciešamības gadījumā atjauno to. Tas palīdzēs iepirkties droši un pasargās Tevi no krāpniecības internetā.
  • Izmanto antivīrusu programmu. Iepērkoties internetā, Tavs dators var iegūt vīrusus, ko nereti izmanto, lai veiktu krāpnieciskas darbības. Šādā veidā daudziem pircējiem tiek izkrāpti kredītkaršu vai internetbankas dati.
  • Pirms pirkuma iegādes noskaidro vai izvēlētais internetveikals ir pazīstams. Iepērcies pazīstamos ārzemju veikalos, tādos kā ebay.com, amazon.com vai aliexpress.com. Šie internetveikali garantē personas datu aizsardzību. Ja internetveikals nav plaši atpazīstams, pirms iepirkšanās izlasi atsauksmes par kompāniju.
  • Pievērs uzmanību, vai internetveikala adrese sākas ar burtu kombināciju: https://. "S" burts nozīmē, ka izvēlētais internetveikals ir drošs un autentisks. Pārbaudi, vai vienā no adreses loga malām ir aizvērtas piekaramās slēdzenes simbols. Šis simbols ikvienam klientam garantē drošu iepirkšanos un personas datu aizsardzību.
  • Kad esi izvēlējies nepieciešamo, rūpīgi izlasi pirkuma nosacījumus. Par dažādiem papildpakalpojumiem nereti tiek prasīta atsevišķa samaksa. Pēc rēķina apmaksas, vienmēr saglabā pirkuma apliecinājumu. Tas noderēs, ja preci nesaņemsi, pasūtījums būs sajaukts, bojāts vai būs vajadzīgs preces remonts. Ja pirkumu veic no sveša datora, izej no sava konta un aizver pārlūkprogrammu.
  • Pievērs uzmanību izvēlētās mājas lapas noformējumam. Pastāv krāpniecības risks, ja tā ir izveidota nekvalitatīvi, aprakstos ir drukas kļūdas un nav iespējams apskatīt kontaktinformāciju. Iepērciet tikai kvalitatīvi izveidotos internetveikalos.
  • Nekad nenorādi kartes numuru, kartes derīguma termiņu, CW drošības kodu, personas kodu, PIN kodu un citu svarīgu informāciju par sevi. Šādos gadījumos Tu riskē kļūt par krāpniecības upuri internetā.

Iepērcies tikai tad, ja skaidri zini, ka izvēlētā mājas lapa ir droša. Iespējams, Tev nedaudz pietrūkst līdzekļu plānotā pirkuma iegādei. Šādās situācijās Tev var palīdzēt kredītlīnijas online. Crediton.lv saviem klientiem piedāvā dažāda veida aizdevumus sākot no 50 līdz 2000 euro.

  • Aizdevumu veidu ir pietiekami daudz, svarīgi ir neapjukt un izvēlēties sev piemērotāko finanšu risinājumu. Crediton.lv Tev garantē izdevīgu kredītu, ko varēsi atmaksāt līdz pat 48 mēnešiem.
  • Lai saņemtu aizdevumu, Tev jābūt vecumā no 20 līdz 75 gadiem. Lai kredīta saņemšana nesagādātu liekas problēmas, vajadzīgs bankas konts un stabils interneta pieslēgums.
  • Kredītlīnija internetā ir īpaši ātrs finanšu pakalpojums. Ja atbildīsi visiem nosacījumiem, Crediton.lv izmaksās nepieciešamo naudas summu 10 minūšu laikā, pēc kredīta pieteikuma brīža. Ņem vērā, ka kredīta izmaksa notiek tikai darbalaikā.

Nekad neaizņemies, ja neesi skaidri pārliecināts par savu ienākumu stabilitāti. Kredītlīnija ir nopietns lēmums un nav ieteicams tam pieteikties, ja Tavi ienākumi ir mainīgi. Nekad neaizņemies naudu, ja tā vajadzīga nekonkrētiem izdevumiem vai izklaidēm. Ļoti daudzi veic aizņemšanos nepārdomāti un rada lielas finansiālas problēmas. Pārdomā savu budžetu un vajadzības ilgtermiņā. Aizņemies tikai tad, ja esi pārdomājis visus riskus un naudas nepieciešamību.

CreditOn.lv © 2007 - 2024