YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Priekšrocības dzīvošanai uz pagājušā mēneša ienākumiem

Priekšrocības dzīvošanai uz pagājušā mēneša ienākumiem

Ir labi, ja esi iekrājis naudu no pagājušā mēneša ienākumiem. Pat tad, ja Tev ir salīdzinoši maza alga, Tu vari atlikt naudu.

Skaidri mērķi

Lai iekrātu naudu, sāc rakstīt savus mērķus nedēļai, mēnesim un nākamajam gadam. Tas palīdzēs saprast, ko Tu patiesi vēlies. Tavā dzīvē ir tik daudz naudas, lai Tu varētu sevi realizēt. Ja Tev visu laiku pietrūkst līdzekļu, iespējams,Tev nav skaidrs, ko vēlies. Skaidri mērķi Tev palīdzēs nopelnīt vairāk un veidot iekrājumus.

Kā iekrāt gudri

Apņemies tērēt tikai tik, cik nopelnīts. Apmeklē iepirkšanas centrus retāk vai sastādi budžeta plānu, kas palīdzēs sekot līdzi savām finansēm un veidot ikmēneša uzkrājumus.

Neaizdod naudu un nesabojā attiecības ar draugiem, radiem un kolēģiem. Aizdošana var radīt problēmas un izjaukt draudzības. 

Ietaupījumi noderēs Tev pašam gan ikdienā, gan neplānotās situācijās.

Krājkonts

Veido uzkrājumus krājkontā, ja Tev neizdodas ietaupīt lielākas naudas summas. No krājkonta naudu varēsi izņemt tikai pēc pieprasījuma.

Iekrāj bankā lielāku naudas summu! Daudzas bankas piedāvā izdevīgus termiņnoguldījumus, kas garantē papildus procentus. Procentu likmes nav salīdzinoši lielas, taču laika gaitā Tu palielināsi savus ietaupījumus.

Iegādājies nepieciešamās preces uzreiz

Ja esi ietaupījis naudu, Tu vari atļauties nopirkt dažādas preces uzreiz. Ļoti daudzi izmanto līzinga pakalpojumus vai pērk preces izmantojot kredītus. Tev nevajadzēs veikt ikmēneša maksājumus. Tu uzreiz kļūsi par pilntiesīgu preces īpašnieku. Neradi sev liekas parādsaistības!

Pērc preces vairumā

Ja esi ietaupījis naudu no iepriekšējā mēneša algas, Tu vari iegādāties nepieciešamās preces vairumā. Daudzās ģimenēs lielāko izdevumu daļu veido pārtika un saimniecības lietas.

Bez šīm lietām mēs nevaram ikdienā iztikt, tādēļ iepērcies lielveikalos vai internetā. Izvēlies lielākus preču komplektus. Izmanto akcijas un kuponu piedāvājumus!

Seko līdzi svētku un brīvdienu atlaižu piedāvājumiem. Izmanto savus ietaupījumus gudri un iegādājies visu nepieciešamo ikdienai un svētkiem!

Veselība

Izmanto ietaupījumus lietderīgi! Dažādu ārstu apmeklējumi, izmeklējumi un ārstniecības procedūras, kā arī medikamenti nav lēti. Pasargā sevi no šādiem izdevumiem, rūpējies par savu veselību un iegādājies veselības apdrošināšanu.

Nežēlo naudu, maini savus paradumus un izmanto ietaupījumus savas fiziskās veselības uzlabošanā. Iegādājies abonementu sporta klubā un regulāri nodarbojies ar fiziskajām aktivitātēm. Ja iepriekš neesi sportojis, Tev noderēs trenera palīdzība. Tu jutīsies daudz labāk, ja dienu uzsāksi ar treniņu!

Ceļojums

Ja esi iekrājis nedaudz naudas, palutini sevi un dodies pelnītā atpūtā! Apskati skaistākās Latvijas vietas vai atpūties ārzemēs. Pagājušā mēneša ienākumi noderēs ceļojuma plānošanā. Izmanto brīvos līdzekļus! Iegādājies ceļojuma apdrošināšanu, rezervē viesnīcu un lidmašīnas biļetes.

Izdevīga kredītlīnija

Nereti pagājušā mēneša iekrājumi ir nelieli un Tev vajadzīgi papildus līdzekļi. Izmanto mūsu pakalpojumus, ja nepieciešams. Aizņemies vajadzīgos līdzekļus. Mēs piedāvājam ātru un ērtu kredītu sākot no 50 līdz 2000 eiro.

Aizdevuma atmaksas laiks ir līdz 48 mēnešiem. Tu pats vari noteikt piemērotāko atmaksas laiku. Mēs izveidosim atmaksas grafiku, aizdevuma summa tiks sadalīta vienādos ikmēneša maksājumos.

Pirms aizņemies, iepazīsties ar aizdevuma līguma noteikumiem un pārdomā savu atbilstību. Kredītlīnija ir finansiāla atbildība. Lai nerastos problēmas, Tev nepieciešami stabili un atbilstoši ikmēneša ienākumi.

CreditOn.lv © 2007 - 2024