YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Kāpēc naudu krāt bankā, nevis krājkasē

Kāpēc naudu krāt bankā, nevis krājkasē?

Esi atbildīgs par saviem iekrājumiem un pārdomā to, kur Tu glabā savus līdzekļus. Izpēti banku piedāvājumus. Izvēlies atbilstošu naudas krāšanas veidu! Veidot uzkrājumus bankā ir prātīgāk nekā mājās turēt lielas naudas summas.

Droša naudas uzglabāšana

Nereti notiek dažādas zādzības un glabāt naudu makā vai atvilknē nav droši. Neviena slēptuve mājās vai citviet nav pasargāta no zādzībām, ugunsgrēka vai citām likstām. Glabājot naudu bankā, tā būs pasargāta zādzībām un nelaimes gadījumiem.

Vairo savus iekrājumus un parūpējies par savu nākotni

Noguldot bankā, Tu vari iekrāt lielāku naudas summu. Daudzas bankas piedāvā dažādus termiņnoguldījumus. Šāda veida pakalpojumi garantē papildus procentus. Procentu likmes nav salīdzinoši lielas, taču nauda laika gaitā saglabās savu vērtību un Tu iekrāsi vairāk.

Ja nespēj iekrāt naudu, izvēlies krājkontu, no kura naudu varēsi izņemt tikai pēc pieprasījuma. Ilgtermiņā Tu iegūsi vairāk! Glabājot naudu krājkontā, nepieciešamības gadījumā ir lielākas iespējas saņemt aizdevumu no bankas.

Rūpējies par savu datu drošību!

Nedod citām personām bankas konta numuru un interneta bankas piekļuves datus. Daudzi uzticas svešiniekiem, veic apšaubāmus darījumus un bieži tiek apkrāpti.

Ja nauda tiek nozagta no bankas konta, ir iespējams izsekot, kur tā palikusi. Šādās situācijās zagli var atrast un sodīt. Situācijās, kad nozagta skaidra nauda, atrast un pierādīt zagļa vainu ir daudz grūtāk.

Augsta līmeņa aizsardzība

Par klientu līdzekļu aizsardzību un drošību rūpējas Banku sociālā harta, Latvijas Republikas Noguldījumu garantiju likums, kā arī reģionālie, starptautiskie dokumenti un regulējumi.

Tavus līdzekļus uzrauga arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija. Tā palīdzēs situācijās, ja izvēlētā banka uzsāks maksātnespējas procesu. Šādos gadījumos valsts Noguldījumu garantiju fonds atmaksā summas līdz pat 100 000 eiro!

 Ērta norēķināšanās

Internetbanka piedāvā ērtu pārskaitījumu veikšanu. Veic svarīgus darījumus dažu minūšu laikā! Šobrīd šis process notiek ļoti ātri, īpaši tad, ja pārskaitījums tiek veikts vienas bankas ietvaros. Bankas konts reizēm ir neaizstājams. Izmanto šo pakalpojumu, ja nav iespējams norēķināties klātienē. Pārskaitījumu ir iespējams veikt visu diennakti, uz jebkuru pasaules valsti.

Naudas glabāšana mājās

Ja tomēr neuzticies banku piedāvājumiem un vēlies naudu glabāt mājās, izvēlies drošu slēptuvi saviem ietaupījumiem!

Pielieto izdomu. Ja Tev ir plaša bibliotēka, ierīko naudas slēptuvi grāmatu plauktā! Meklēt naudu grāmatās būs grūti un tas prasīs ilgu laiku, kas zagļus var atturēt no zādzības mēģinājuma. Ja slēp naudu grāmatās, atzīmē kur tieši to ievieto. Pretējā gadījumā, Tu pats nevarēsi atrast savus ietaupījumus.

Pārdomāta aizņemšanās

Ir reizes, kad ar ietaupījumiem nepietiek, lai piepildītu savas ieceres. Dažāda apmēra patēriņa kredīti ir izdevīgs risinājums. Mēs Tev piedāvājam aizņemties sākot no 100 līdz pat 4000 euro.

Patēriņa kredīti noderēs, ja vēlies nopirkt jaunu ledusskapi, plīti vai vēlies norēķināties par medikamentiem, ārstniecības pakalpojumiem, mašīnas remontu.

Atmaksā kredītu 3 līdz pat 60 mēnešu laikā. Plāno savus maksājumus un izvēlies piemērotāko rēķina apmaksas datumu. Kredīta summa tiks sadalīta vienādos ikmēneša maksājumos.

Papildus pamatsummas maksājumam, Tev būs jāsedz gada procentu likme. To veido maksa par pakalpojumu, kredīta administrācijas maksa, kā arī procentu likmes summa.

Neradi parādsaistības un nesabojā savu kredītvēsturi!

Patēriņa kredīti pieejami bez ķīlas, galvojuma vai citiem dokumentiem. Pirms aizņemies, izlasi mūsu līguma nosacījumus un pārdomā savu atbilstību. Pozitīvas atbildes gadījumā naudu savā bankas kontā saņemsi 15 minūšu laikā!

CreditOn.lv © 2007 - 2024