YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Kā novērtēt, cik veiksmīgs bijis 2019.gads

Mēs ikviens vēlamies būt veiksmīgs – gan ģimenes dzīvē, gan karjerā, taču nereti mēs nespējam novērtēt to, kas mums ir, un patiesībā esam veiksmīgi, paši to neapzinoties. Veiksmīgiem cilvēkiem piemīt dažādas rakstura īpašības, kas viņiem ļauj gūt panākumus, taču veiksmi nenosaka tikai cilvēka spējas, talanti. Tas ir arī jau sasniegtais, pat tas, kas nav atkarīgs no paša cilvēka spējām un zināšanām.

Ja atbilstat kaut vienai no šīm nostādnēm, Jūsu 2019.gads bijis veiksmīgs:

Veselība un laime

Zinātniski atklājumi liecina, ka laime lielā mērā ietekmē Jūsu veselību. Šo abu īpašību kopums palīdz cīņā ar stresu, stiprina imūnsistēmu, novērš sirds slimības un mazina jebkuras sāpes. Turklāt tas var pat palielināt Jūsu mūža ilgumu.

Ja Jūs šī gada laikā neesat slimojis un piedzīvojis skumjus mirkļus, tad Jūsu gads pavisam noteikti bijis veiksmīgs!

Mērķu sasniegšana

Parasti gads iesākas ar personīgo mērķu uzstādīšanu – vai Jums izdevies tos īstenot? Jaunu mērķu sasniegšana vienmēr nozīmē pārmaiņas, tādēļ paskatieties uz to, kā šīs pārmaiņas ietekmējušas Jūsu dzīvi!

Neuztraucieties, ja esat sasniedzis tikai vienu no izvirzītajiem mērķiem, jo arī tas ir ļoti daudz. Novērtējiet to, jo tas pierāda, ka Jums ir gribasspēks un vēlme pabeigt iesākto. Izvirzīt un sasniegt mērķus nav vienkārši, tas ir jāmāk!

Jaunas prasmes

Iemācīties jaunu prasmi vienmēr ir noderīgi, tādēļ novērtējiet, ja Jums tas šī gada laikā ir izdevies! Apgūstot kaut ko jaunu, mēs iegūstam iespēju izmēģināt jaunas pieredzes. Jūs varat lepoties pat tad, ja, piemēram, šī gada laikā esat atbrīvojies no tāda finanšu sloga kā patēriņa kredīts – tas nozīmē, ka esat iemācījies prasmi organizēt un pārvaldīt finanses. Finanšu prasme ir labākais, kas ar Jums var notikt ne tikai šī gada, bet pat visas dzīves laikā!

Produktīvs un plānots laiks

Par veiksmīgu laiku var dēvēt laiku, kas ir pareizi pārvaldīts - tas nozīmē, ka vienmēr un visur esat ieradies laikā. Laika plānošana ir svarīga un ikvienam nepieciešama prasme, jo tā ļauj izvairīties no depresijas.

Ja Jūs šī gada laikā esat iemācījies plānot savu laiku un efektīvi izmantojis to dažādu mērķu sasniegšanai un īstenošanai, tā pavisam noteikti ir uzvara!

Sevis novērtēšana

Nekas nevar būt labāks par to, ja šī gada laikā esat iemācījies mīlēt un novērtēt sevi. Vienmēr atcerieties - kā Jūs pats uztverat sevi, tā Jūs uztvers arī citi! Jūs varbūt nespējat novērtēt pilnīgi visas savas unikālās un lieliskās īpašības, taču neuztraucieties – viss nāk ar laiku. Veiksme ir tas, ka esat iemācījies novērtēt kaut vienu no tām.

Turpiniet mīlēt sevi, tas noteikti cels pašvērtējumu gan savās, gan citu acīs, padarot turpmākos gadus vēl veiksmīgākus!

Palīdzība citiem

Mēs katrs esam piedzīvojuši situāciju, kurā nepieciešama palīdzība. Kamēr vien esat spējīgi, noteikti nepieciešams sniegt palīdzīgu roku tiem, kam tas vajadzīgs vairāk. Varbūt šī gada laikā esat ziedojuši smagi slimiem bērniem, atbalstījuši dzīvnieku patversmes vai dāvājuši svētku prieku kādam vientuļam cilvēkam? Arī tas pierāda, ka gads bijis veiksmīgs! Tas nozīmē, ka esat izdarījis milzīgu, sirsnīgu un kādam cilvēkam nozīmīgu darbu, kas pavisam noteikti Jums turpmāko gadu laikā atmaksāsies.

Vērtīgas iepazīšanās

Patiesi draugi ikviena cilvēka dzīvē ir ļoti liels atbalsts. Tie ir kā ģimene, kas Jums palīdzēs un atbalstīs tad, kad neviens cits to nedarīs. Atskatieties uz šo gadu un centieties saprast – varbūt esat iepazinis cilvēku, kas kļuvis par labu draugu? Tas ir ieguvums visai turpmākajai dzīve, un Jūs noteikti varat apgalvot, ka šis gads bijis lielisks!

CreditOn.lv © 2007 - 2024