YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Kā iekārtot stilīgu mājokli ar minimāliem līdzekļiem? | Crediton

Kā iekārtot stilīgu mājokli ar minimāliem līdzekļiem?

Parasti jau pirms mājokļa iegādes mēs sapņojam par to, kā tajā izskatīsies, kā iekārtosim katru telpu, un kāds noskaņojums būs mājoklī. Kad īpašums ir iegādāts, ir jāķeras klāt sapņa piepildījumam, taču reizēm mēs secinām, ka tieši iekārtot mājokli ir sarežģītākais un dārgākais uzdevums. Lai piepildītu savus sapņus un realizētu savās domās izplānoto, varam atdurties pret finansiālo aspektu. Kā to visu atļauties? Lūk, būs padomi, kā stilīgi varēsi iekārtot savu mājokli, izmantojot minimālus līdzekļus!

Novērtē jau esošo

Novērtē mēbeles un iekārtas, kas Tev jau ir īpašumā no iepriekšējās dzīves vietas. Noteikti atradīsies kas tāds, ko varēsi likt arī šajā mājvietā. Atceries to, ka nav tik svarīgi uzreiz iegādāties jaunas mēbeles, būtiski ir kādu noskaņu katra istaba radīs. Piemēram, virtuve nekļūs mazāk pievilcīga tikai tāpēc, ka tajā atradīsies lietota plīts. Stilīgu telpu var radīt ar citām lietām.

Izpaudies ar krāsu

Krāsošana ir lielisks veids, kā atsvaidzināt veco un padarīt to simpātisku. Tu vari pārkrāsot savas vecās virtuves plauktu fasādes vai sekciju un tā iegūs savu otro dzīvi un jaunu noskaņu. Izmanto iesākumā papīra lapu un zīmuļus, pamodelē, kā Tava istaba varētu izskatīties, un nebaidies izmantot krāsas, lai iegūtu dzīvīgumu. Lieliski, vai ne?

Lai neapniktu telpas iekārtojums un viegli varētu veikt izmaiņas, sienas vari krāsot vienā tonī, tas piešķirs telpai vieglumu un varēsi to padarīt interesantu ar interjera priekšmetiem.

Noorganizē talku

Lai samazinātu izmaksas par sienu krāsošanu, grīdas ielikšanu, mēbeļu ienešanu un citiem darbiem, Tu vari noorganizēt talku, kurā uzaicini savus tuvākos draugus un radus. Uzrīko pirmo ballīti vēl tukšā mājoklī, un izbaudi to. Radīt svētku noskaņu ar kādu gaismu virteni un gardām uzkodām visiem talkotājiem noteikti būs izdevīgāk, nekā saukt palīgā kādu profesionāli. Turklāt šo talku vienmēr atcerēsies ar smaidu.

Esi pacietīgs

Pirms pirkt mēbeles, apjautājies draugiem, radiem, vai kādam nav kādas nevajadzīgas mēbeles. Gadījumi ir dažādi, varbūt radi tikko veikuši remontu un nu nezina, kur likt iepriekšējās mēbeles. Tās vēl ļoti labi var kalpot Tev.

Esi pacietīgs un meklē to, ko esi iztēlojies. Ja esi izplānojis, ka Tev vajadzīgs ozola koka ēdamgalds, tad meklē to, tas noteikti parādīsies. Šobrīd lielas iespējas atrast mēbeles par zemākām cenām ir interneta portālos, kur cilvēki pārdod savas mēbeles, kuras tiem vairs nav vajadzīgas. Reizēm tur tiešām var atrastas īstas pērles. Atceries, kas meklē - tas arī atrod.

Radi pats

Mūsdienās ir daudz resursu, kur meklēt un smelties idejas, piemēram, koka paletes gultas, papīra lampas izgatavošanai. Radi kādu bilžu sienu, kur, piemēram, ar knaģīšiem piestiprināt bildes. Tas izskatīsies ne tikai stilīgi, bet būs arī ērti, jo bildes ik pa laikam varēsi nomainīt.

Mājoklis iegūst individuālo noskaņu, kad personalizē to. Iekļauj tajā savas mīļākās lietas, ceļojumu atmiņas un citas lietas, kas rada Tev patīkamas emocijas.

Plāno savas finanses

Katru mēnesi atliec nelielu summu sava mājokļa iekārtošanai, lai tad, kad atrodi savu kāroto mēbeli vai interjera priekšmetu, vari ar naudu rīkoties.

Pastāv iespēja arī aizņemties. Kredītlīnija un patēriņa kredīts var noderēt, taču rūpīgi jāizvērtē sava maksātspēja.

CreditOn.lv © 2007 - 2024