YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Kā iegādāties portatīvo datoru?

Kā iegādāties portatīvo datoru?

Mūsdienās, kad tehnoloģijas sāk valdīt pār pasauli, bieži vien kā darba vai mācību instruments ir vajadzīgs portatīvais dators. Prioritāri izmantojot datoru e-pastu un interneta pārlūku lietošanai, nav lielas prasības tehniskajos parametros, kas nozīmē, ka nav obligāti jāskatās uz dārgāko preču galu.
Datori mēdz arī savu laiku nokalpot un dažkārt tie pārsteidz mūs nesagatavotus- saplīst, nestrādā, vai piedzīvo kādu nevēlamu sadzīvisku nelaimi ar mūsu pašu iesaisti, piemēram, nokrīt un saplīst. Vajadzības un situāciju var būt ļoti daudz, tomēr, ja zini, ka kopumā uz Tevi attiecas jautājums par jauna portatīvā datora iegādi, tad izlasi šo rakstu un uzzini dažus veidus kā to iegādāties.

Patēriņa kredīti kā iespēja iegādāties jaunu tehniku

Skolas darbi, privātas vajadzības vai darba lietas, kas prasa laiku un portatīvā datora vajadzību ikdienā, mēdz negaidīt, tāpēc kā risinājums var būt patēriņa kredīti, kas dod iespēju pārdesmit minūšu laikā atrisināt šo finansiālo jautājumu jaunā pirkuma veikšanai.
Patēriņa kredīti šī jautājuma atrisināšanai ir, ja ir vajadzība, ne tikai vēlme pēc jauna portatīvā datora un tas ir labs risinājums, jo maksājumi tiek sadalīti vairākos mēnešos, piemēram, no 3 līdz 48 mēnešiem, protams, izvērtējot arī Tavu spēju atmaksāt patēriņa kredītu.
Ja pērc datoru internetā, tad naudas aizņēmumu vari nokārtot pirms tā iegādes, kas aizņem nepilnas 20-30 minūtes. Patēriņa kredītu izsniedz summās no 100 līdz pat 4000 eiro, līdz ar to normāla, vidēji laba datora iegāde jau sniedzas pāri minimālajai aizņēmuma summai.

Izpārdošanas


Ja ir iespēja pagaidīt izpārdošanas lielveikalos, interneta veikalos vai firmu veikalos, tad ieplāno savos pirkumos portatīvā datora iegādi un nedaudz pacieties. Izpārdošanās mēdz būt labas un lieliskas atlaides kāroto portatīvo datoru modeļiem, turklāt bieži vien arī jaunākajiem modeļiem ir labas cenas.
Izpārdošanu laiks parasti ir gan gada sākumā, gan vasaras beigās, bet seko līdzi akcijām un dažādiem piedāvājumiem un noteikti, kad būsi gatavs jaunajam pirkumam, tad atradīsi sev izdevīgāko piedāvājumu. Vēl vari ņemt vērā, ka milzu atlaides un labi piedāvājumi, it īpaši elektrotehnikai, ir Melnās piektdienas izpārdošanai, kas ir zināma visā pasaulē, arī Latvijā.
Piesekojies arī interneta veikalu jaunumiem un vienmēr būsi pirmais, kas uzzinās, ka ir grandiozās akcijas un piedāvājumi. Bieži vien arī interneta veikalu jaunumu saņemšanā, Tu vari izvēlēties, kādas sadaļas tieši Tevi interesē.
Izvērtējot, kāds ir jaunais pirkums, noteikti neskaties tikai uz cenu, bet arī uz tehniskajiem parametriem, lai nav tā, ka esi iegādājies portatīvo datoru par izdevīgu cenu, tomēr tā tehniskā specifikācija neapmierina Tavas darba vajadzības un liks vilties pirkumā.

Līzinga iespējas


Sadzīves tehniku, tai skaitā arī portatīvos datorus, vari iegādāties arī ar līzinga iespēju, kurus vari sadalīt sev vēlamos atmaksas periodos. Ja veikalā pērc datoru uz vietas, bieži vien līzinga kompāniju piedāvājumi ir turpat. Pirms ko iegādājies, noskaidro visus neskaidros jautājumus par atmaksu, jo pat ja ir izdevīgs piedāvājums, tāpat ar šo pirkuma atmaksu nāksies kādu laiku rēķināties.

Jaunā portatīvā datora izvēlē esi rūpīgs un pārdomā savas vajadzības, izvērtējot arī kā izmantoši to nākotnē. Iegādājies to tikai ar garantijas garantu, tādejādi Tu tiksi pasargāts no nepatīkamiem gadījumiem, ja dators saplīst, vai ir rūpniecības brāķis. Pārliecinies arī par sev ērtāko un izdevīgāko portatīvā datora iegādes iespēju, un izvērtē savas iespējas finansiāli to iegādāties, un lai dators kalpo ilgi un labi!

CreditOn.lv © 2007 - 2024