YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Auto izmaksas un iegāde ar Crediton.

Auto izmaksas un viss, kas tev būtu jāzina par tā iegādi?

Auto iegāde ir apjomīgs pirkums, tāpēc noteikti nepieciešams rūpīgi apsvērt visus plusus un mīnusus par tā iegādi, lai varētu iegādāties pašu labāko variantu tieši savai situācijai. Esam apkopojuši svarīgākos padomus, kas tev noteikti ļaus vairāk uzzināt par auto iegādi un kurām lietām noteikti vajadzētu pievērst uzmanīgu, iegādājoties jaunu automašīnu.

Jauna vai lietota automašīna?

Iegādājoties automašīnu, noteikti ļoti būtiski ir saprast, vai vēlies iegādāties jaunu no BMW vai tomēr lietotu automašīnu no Moller Auto. Attiecīgi jaunas automašīnas izmaksas būs lielākas nekā lietotas automašīnas. Iegādājoties jaunu automašīnu, vajadzētu atcerēties arī par kaulēšanās maksu. Pārdevēja mērķis ir pārdot pēc iespējas vairāk automašīnu, tāpēc viņi bieži vien ir atvērti sarunām, kas var rezultēties arī ar apjomīgām atlaidēm.

Automašīnas ietilpība

Pirms iegādāties automašīnu, ir vērts saprast, kādiem mērķiem tā tiks izmantota. Piemēram, ja vēlies iegādāties automašīnu ar kuru pārvadāt savu ģimeni, tad noteikti svarīgs aspekts ir automašīnas ietilpība, lai ikvienam ģimenes loceklim atrastos vieta jaunajā automašīnā. Savukārt, ja dzīvo viens, tad noteikti nevajag lielas ietilpības automašīnu. Svarīgi arī saprast, cik liels bagāžas nodalījums tev ir nepieciešams. Ja bieži dodies dažāda veida izbraucienos, tad noteikti ir svarīgi iegādāties lielākas ietilpības bagāžas nodalījumu.

Kredīts automašīnas iegādei

Ja esi izvēlējies noformēt aizdevumu automašīnas iegādei, noteikti ir svarīgi atrast aizdevēju, kurš piedāvā pašus izdevīgākos noteikumus. Viens no tādiem ir, piemēram, CreditOn, pie kura iespējams aizņemties patēriņa kredīts. Pirms aizdevuma noformēšanas noteikti ir svarīgi saprast, vai varēsi laicīgi veikt kredīta atmaksu, jo tikai tādā veidā nenonāksi parādsaistībās.

Automašīnas tehniskie aspekti

Iegādājoties lietotu automašīnu, ir ļoti svarīgi uzzināt visu nepieciešamo informāciju par tās nolietojumu, jo tikai tādā veidā varēsi būt pārliecināts, ka automašīna kalpos ilgi un kvalitatīvi. Ir svarīgi pārliecināties, vai pēc laika nebūs tā, ka automašīnai parādīsies dažāda veida problēmas un būs nepieciešams nodot automašīnu remontā, kas attiecīgi prasīsi papildus finanšu līdzekļus. Iespējams, labāk būtu iegādāties jaunu automašīnu, kas kalpos ilgi un kvalitatīvi nevis lietotu, kas pēc laika atteiksies darboties un būs jālabo ik pēc 3 mēnešiem. Protams, lai ietaupītu naudu ilgtermiņā, ir būtiski uzzināt arī to, kāds ir automašīnas benzīna patēriņš, jo tikai tādā veidā varēsi ietaupīt naudu arī ikdienā. Automašīnas uzturēšana gada griezumā prasa diezgan lielus naudas līdzekļus, tāpēc ir svarīgi saprast, ko iespējams darīt, lai varētu samazināt šos izdevumus.

Automašīnas iegāde ir ļoti atbildīgs lēmums, tāpēc nepieciešams apsvērt visus iespējamos variantus, lai varētu iegādāties pašu izdevīgāko spēkratu tieši savai situācijai. Ir vērts salīdzināt vairākus piedāvājumus, lai varētu atrast pašu piemērotāko tieši sev.

CreditOn.lv © 2007 - 2024