YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

5 veidi, kā mazināt kāri ceļot, kad to nevari atļauties

5 veidi, kā mazināt kāri ceļot, kad to nevari atļauties

Ceļošana ir lieliska iespēja apskatīt jaunas vietas un iepazīt kultūras. Nereti tam ir nepieciešami lieli līdzekļi. Ja šobrīd nevari atļauties ceļot, brīvajā laikā dari citas lietas! Pavadi savu brīvo laiku lietderīgi un apgūsti jaunas prasmes!

Sporta klubs

Iegādājies sporta kluba abonementu un uzsāc aktīvus treniņus. Vairāki sporta klubi piedāvā dažāda līmeņa grupu un individuālos treniņus, kas būs lieliska alternatīva ceļošanai. Sporto kopā ar treneri un izzini savu ķermeni! Sportojot mainīsies Tavs izskats. Pēc treniņiem acis kļūs spožākas, uzlabosies asinsrite un Tava āda izskatīsies lieliski.

Ja iestājies apnikums un vēlies ko jauno, izmēģini jogu. Jogas nodarbības Tev dos pozitīvu dzīves skatījumu, palīdzēs būt līdzsvarotam, kā arī samazinās stresu un uztraukumu.

Rūpējies par savu veselību, trenējies un jau nākamajā ceļojumā Tu izskatīsies neatvairāmi!

Hobiji

Varbūt ir kāda nodarbe, ko vēlies izmēģināt, bet iepriekš tam nav bijis laika? Atrodi interesantus hobijus, ar ko nodarboties brīvajā laikā. Daudzi aizraujas ar dejošanu, gleznošanu, teātra spēlēšanu vai dziedāšanu korī.

Saturīga laika pavadīšana vienmēr sniedz prieku, gandarījumu un jaunas zināšanas.

Ja Tevi ir pārņēmis stress, iespējams, var palīdzēt meditācijas kursu apmeklēšana. Meditācija samazina stresa līmeni, uzlabojas miegs, zūd saspringums un stiprinās organisma imūnsistēma. Uzsāc kursu un uzlabo savu garīgo veselību.

Grāmatas

Daudzi ir aizmirsuši grāmatu lasīšanu. Sameklē saistošu literatūru un iedziļinies saturā! Grāmatas bagātinās Tavu iztēli, vārdu krājumu un būs lietderīgs laika pavadīšanas veids.

Saistoša lasāmviela palīdzēs aizmirsties, atpūsties un novērst domas no satraukumiem un ikdienas stresa.

Kulinārija

Papildini savas zināšanas pavārmākslā un apgūsti jaunas prasmes. Atrodi interesantas receptes internetā, recepšu grāmatās vai apmeklē kulinārijas kursus.

Katru dienu izmēģini jaunu recepti! Šādā veidā Tu apgūsi jaunas gatavošanas tehnikas un mainīsi ēdienu sastāvdaļas. Iepriecini ģimeni un draugus ar jauniem ēdieniem!

Atbrīvojies no kaitīgiem pārtikas lietošanas ieradumiem un gatavo veselīgāk!

Gatavo ēdienu mājās un dzīvo veselīgāk! Izvēlies ekoloģiskus produktus, izbaudi gatavošanas procesu. Jaunu recepšu izmēģināšana uzlabos Tavu noskaņojumu.

Pagatavo gardas uzkodas, sagriez augļus, dārzeņus un dodies piknikā ar mīļajiem cilvēkiem, draugiem, kolēģiem uz Jūrmalu vai laukiem. Radi svētku sajūtu ikdienā un izbaudi gardu maltīti svaigā gaisā!

Kino

Izmanto brīvo laiku kino apmeklēšanai vai skaties filmas mājās. Internetā ikviens var atrast sev saistošas mākslas vai dokumentālās filmas, kā arī aizraujošus seriālus.

Sarīko tematiskus kino vakarus! Kino vakaru organizēšanā iesaisti visu ģimeni vai draugus. Kopā ar tuviniekiem izvēlies kino vakara tēmu, vairākas filmas vai seriālus, ko kopīgi noskatīties. Parūpējies par noskaņu, ērtiem krēsliem un gardumiem!

Aizņemies internetā

Ja vēlies iekrāt naudu ceļojumam, strādājot no mājām, un Tev nepieciešams aizdevums, piemēram, portatīvā datora iegādei. Patēriņa kredīts var palīdzēt. Izmanto aizdevuma kalkulatoru mūsu mājas lapā, nosaki vēlamo naudas summu un atmaksas termiņu.

Iepazīsties ar līguma nosacījumiem. Rūpīgi pārskati savas finanses, pārdomā aizdevuma nepieciešamību. Ļoti daudzi aizņemas nepārdomāti, sabojā savu kredītvēsturi, kā arī rada parādsaistības. Ņem vērā, ka papildus kredīta summai Tev būs jāmaksā arī procentu maksājums. Ir iespējams veikt kredīta atmaksu pirms aizdevuma termiņa beigām!

CreditOn.lv © 2007 - 2024