YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

5 ieteikumi, kā iegādāties mēbeles lētāk

5 ieteikumi, kā iegādāties mēbeles lētāk

Neatkarīgi no tā, vai plāno iekārtot mājokli no jauna vai vēlies papildināt jau esošo dzīvesvietu, mēbeļu iegāde var būt visai sarežģīts un biedējošs uzdevums. Mēbeļu piedāvājums ir daudzveidīgs, taču tas nozīmē arī to, ka ir viegli iztērēt vairāk, nekā vajadzētu. Turpinājumā daži ieteikumi, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši Tavām vēlmēm, vienlaikus ietaupot naudu.

Iegādājies lietotas mēbeles

Kvalitatīvas mēbeles mēdz būt dārgas. Un ne vienmēr uzreiz ir pieejama to iegādei nepieciešamā naudas summa. Tādā situācijā var noderēt patēriņa kredīts internetā, kas ļauj aktuālo pirkumu neatlikt uz vēlāku laiku.

Viens no veidiem, kā samazināt izmaksas, ir pievērst uzmanību lietotu mēbeļu piedāvājumiem. Tas, protams, var prasīt vairāk laika, jo izvēle parasti nav tik liela, taču naudas ietaupījums var būt patiešām būtisks.

Lietotas mēbeles atradīsi gan veikalos, gan arī sludinājumos. Iegādājoties lietotas mēbeles, īpaša uzmanība jāpievērš to kvalitātei. Ja ir kādi defekti, jāpadomā, cik vienkārši tos būs novērst, vai tie netraucēs mēbeles lietošanā.

Izvēlies mēbeļu iegādei piemērotu laiku

Vērts padomāt arī par mēbeļu iegādei piemērotu laiku. Noskaidro, kad mēbeļu veikalos tiek rīkotas akcijas un kolekciju izpārdošanas, lai sev nepieciešamās mēbeles iegādātos par maciņam draudzīgāku cenu.

Dod priekšroku klasiskām vērtībām

Ņemot vērā, ka mēbeles parasti ir ilgtermiņa ieguldījums, ieteicams dot priekšroku klasiskajam stilam. Pirmkārt, šāda tipa mēbeles laika gaitā neapniks un tās iederēsies dažādos interjeros. Otrkārt, klasiska stila mēbeles parasti arī maksā mazāk. Interesantāku efektu var panākt ar dažādiem interjera priekšmetiem, piemēram, dekoratīviem spilveniem, mākslas darbiem, apgaismes ķermeņiem.

Salīdzini vairākas iespējas

Tas attiecas uz visiem pirkumiem – ja vēlies iepirkties pēc iespējas izdevīgāk, nepērc pirmo, ko ieraugi. Velti laiku, lai aplūkotu vairākus variantus un tikai tad izdarītu izvēli. Veikalu piedāvājums ir patiešām daudzveidīgs, turklāt būtiski atšķiras arī cenu līmenis.

Viens no ērtākajiem variantiem, kā gūt priekšstatu par piedāvājumu, ir internets. Tiešsaistē atradīsi ne tikai labākos piedāvājumus, bet arī gūsi iedvesmu sava mājokļa iekārtošanai.

Iepērkoties internetā pastiprināta uzmanība jāpievērš mēbeļu aprakstiem – tas sniegs pārliecību, ka iegādātā prece patiešām būs tāda, kādu esi iedomājies. Derīgi atcerēties, ka, iepērkoties internetā, spēkā ir distances līgums, kas ļauj iegādāto preci 14 dienu laikā atdot atpakaļ pārdevējam, ja tā tomēr neatbilst pircēja prasībām.

Jāiepazīstas arī ar mēbeļu piegādes noteikumiem un izmaksām. Tas gan attiecas uz visām tirdzniecības vietām – vienmēr jāizvērtē, kādā veidā tiek organizēta mēbeļu piegāde.

Atjauno vecās mēbeles

Ja Tavā īpašumā jau ir pietiekami daudz mēbeļu, lai piepildītu telpu, taču tāda stila mēbeles neiederas jaunajā mājokļa interjerā, mazliet prasmīga darba var šīs vecās mēbeles pārvērst par modernu, unikālu telpas papildinājumu. Novērtē mēbeļu kvalitāti un definē, kāda veida uzlabojumi tām nepieciešami. Iespējams, skapīšiem vajadzīga tikai jauna krāsas kārta, savukārt dīvānam – jauns polsterējums un pārvalks.

Protams, arī te jāizvērtē, vai ieguldītie materiāli un laiks patiešām atmaksāsies – var izrādīties, ka daudz vienkāršāk un arī lētāk ir no vecajām mēbelēm atvadīties un to vietā iegādāties jaunas, kvalitatīvas, lietošanai gatavas.

Mēbeļu un interjeru priekšmetu izvēle šobrīd ir tik plaša, ka katrs var atrast savam mājoklim un arī budžetam piemērotākos risinājumus. Dažkārt īsto mēbeļu atrašana gan var prasīt vairāk laika – īpaši, ja galvenā prasība ir kvalitātes un labas cenas apvienojums. Taču ieguvums noteikti ir tā vērts.

 

CreditOn.lv © 2007 - 2024