YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

5 ierīces, kas atvieglos remonta veikšanu mājās

Remonta veikšana mājās lielākoties rada prieku, jo cilvēkiem patīk pārvērtības, arī tad, ja tās ir nelielas. Ar laiku nolietojas gan mēbeles, gan grīdas segums, kā arī nepieciešams atjaunot sienu krāsojumu, tāpēc cilvēki nolemj veikt remontu savā mājoklī, lai padarītu to vēl mājīgāku un modernāku. 

Lai gan remonts rada pozitīvas emocijas, nedrīkst aizmirst par to, ka tas prasa arī finansiālus līdzekļus. Tie cilvēki, kuri vēlas ietaupīt, mēģinās remontu veikt pašu spēkiem, lai nebūtu jāmaksā meistaram. Ja arī Tu vēlies remontu veikt pats, tad Tev noteikti būs nepieciešamas vairākas ierīces, kas atvieglos remonta veikšanu. Lasi raksta turpinājumu un uzzini, kuras tās ir!

Vieglas un ērti pārvietojamas sastatnes

Ja telpā ir plānots krāsot griestus vai veikt kādus citus remontdarbus vietās, kuras ir grūti aizsniegt, tad alumīnija sastatnes būs ļoti noderīgas. Tās būs viegli uzstādīt, kā arī viegli pārvietot. Šādas sastatnes ir stabilas un drošas, līdz ar to nevajadzēs uztraukties par traumām, kuras bieži vien cilvēki iegūst, kāpjot uz nestabiliem pakāpieniem.

Apmetuma vai javas maisītājs

Veicot pamatīgu remontu, noteikti būs nepieciešams atjaunot apmetumu vai pat ieklāt javu, lai būtu līdzena grīda. Gan javai, gan apmetumam jābūt bez kunkuļiem – tām jābūt viendabīgā konsistencē. Lai šādu masu varētu sagatavot, tam jāvelta ilgs laiks, kā arī tas prasa fizisku spēku. Lai darbus varētu paveikt pēc iespējas ātrāk, ieteicams izmantot elektrisko javas maisītāju. Ar tā palīdzību varēs sagatavot tādu masu, kāda ir nepieciešama, lai remontdarbus varētu veikt pēc iespējas kvalitatīvāk.

Slīpmašīna

Lai remonts būtu izdevies, ir jāpievērš uzmanība arī dažādām detaļām. Piemēram, ja esi nolēmis pārkrāsot sienas, tad tām jābūt gludām, lai krāsojums būtu vienmērīgs. Sienas vispirms vajadzētu apstrādāt ar slīpmašīnu, kas nogludinās visus nelīdzenumus un sagatavos virsmu krāsošanai. Tāpat, ja esi nolēmis ieklāt jaunu grīdas segumu, kas ir koka, tad arī tas ir jānoslīpē. Pretējā gadījumā nāksies saskarties ar skabargām un regulāri saplēstām zeķēm.

Urbjmašīna

Ierīce, kuru nepieciešams izmantot teju visos remontdarbos, viennozīmīgi ir urbjmašīna. Tā būs lielisks palīgs, ja nepieciešams izurbt dažāda lieluma caurumus un tālāk ierīkot, piemēram, apkuri, ūdensvadus vai, lai vienkārši pie sienas piestiprinātu kādu gleznu. Tāpat urbis noderēs, ja nepieciešams ieskrūvēt skrūves. Ja zini, ka Tev būs nepieciešami vairāku veidu urbji, bet nevēlies tērēt naudu, lai tos visus iegādātos, tad atceries, ka tos var arī iznomāt.

Putekļu sūcējs

Ja esi jau iepriekš veicis remontdarbus, tad zini, ka to laikā veidojas putekļi un netīrumi, kurus ir diezgan grūti savākt. Bieži vien pēc remonta beigšanas nākas vēl ilgi cīnīties ar šiem putekļiem, kurus ar parasto putekļu sūcēju ir grūti savākt. Tāpēc šādās situācijās ieteicams izvēlēties speciālu putekļu sūcēju, kas paredzēts tieši remontdarbiem. Arī šādu putekļu sūcēju var iznomāt.

Visas iepriekš minētās ierīces ir ļoti noderīgas, turklāt tās, protams, var izmantot atkārtoti, tādēļ apsver šo ierīču iegādi. Ja naudas līdzekļu tam uzreiz nav, piedāvājam tādu iespēju kā patēriņa kredīts, taču pirms tam jāizvērtē, vai aizdevumu spēsi laikus atmaksāt!

CreditOn.lv © 2007 - 2024