YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

4 aplikācijas, kas palīdzēs sekot līdzi saviem tēriņiem

4 aplikācijas, kas palīdzēs sekot līdzi saviem tēriņiem

Mūsdienās tieši tehnoloģijas ir tas, kas ikvienam paver plašas iespējas. 21. gadsimtā tehnoloģiju attīstība ir spējusi manāmi atvieglot mūsu ikdienu, un ir sabiedrotais dažādās jomās. Arī finanšu jomā, mobilās aplikācijas ir pietiekami modernas un atzītas lietošanai.

Tāpat arī būtisks solis, it īpaši, kad runa ir par finansēm, ir drošība. Un bieži vien sabiedrība pauž viedokli par to, ka izmantojot mobilās aplikācijas, konkrēti finanšu virzienā, drošība ir zemā līmenī, taču tā nav.

Mobilo aplikāciju lietošana nav riskanta. Aplikācijas ir drošas, jo lietotnes funkcija neļauj veikt naudas pārskaitījumus. Kā arī aplikācijā nav personas datu un papildus drošībai aplikācijās tiek izmantoti PIN kodi.

Mūsdienās mobilās aplikācijas ir izcils palīgs, lai sekotu līdzi naudas plūsmai. Un jāatzīst, ka tas patiesi strādā. Aplikācijas palīdz atrast dažādus veidus, kā naudu ietaupīt, kā arī spēj pasargāt no nevajadzīgiem tēriņiem, tādā veidā kredītlīnija savu mērķu piepildīšanai būs jāatliek.

Turpinājumā 4 līdz šim atzītākās mobilās aplikācijas, kas palīdzēs sekot līdzi saviem tēriņiem.

One Touch Expenser

Šī ir viena no atzītākajām mobilajām aplikācijām viena iemesla pēc. Ja Tu ikdienā mēdz aizmirst samaksāt kādu Tev svarīgu rēķinu, tad šī aplikācija var noderēt un palīdzēt.

Mobilā lietotne ir radīta tā, kā sava veida atgādinājums. Ar aplikācijas palīdzību Tu saņemsi īpašas ziņas atgādinājuma formā par līdz šim nesamaksātiem rēķiniem, kas nozīmē, ka Tavi rēķini vienmēr būs izcilā kārtībā un Tu vari sekot līdzi savām finansēm, un plānot savu budžetu bez stresa.

Aplikācija ir moderna un ērta. Par to liecina arī viena īpaša sadaļa, kas izcili veic savu funkciju. Tu vari nofotogrāfēt visus pirkumu čekus, lai tie nepazustu. Tas nozīmē, ka mēneša beigās varēsi mierīgi uzelpot, jo neviens čeks nebūs pazudis, kas ir īpaši svarīgi tiem, kuri mēdz ļoti rūpīgi sekot līdzi tam, kur tieši un kā tērē savu naudu.

Vēl jāatzīmē, ka šī lietotne ir kļuvusi tik atzīta, ka ir vairākas firmas, kas balstās uz šīm konkrētajām funkcijām un veido savas aplikācijas, piemēram, Expense Keep. Vizuāli arī moderna aplikācija, kas veic iepriekš minētās funkcijas.

You Need a Budget (YNAB)

Šī mobilā aplikācija ir viena no populārākajām lietotnēm sabiedrībā, un tā ir guvusi vērā ņemamu atzinību. Jau nosaukums vien saka ikvienam priekšā, ka Tev ir nepieciešams plānot savu budžetu. Toties, lai to izdarītu bez ekspertu palīdzības, ir iespējama ērti lietojama un moderna aplikācija, kas izcili veic savas funkcijas.

Aplikācija nepārtraukti cīnās par to, lai ikviens izmantotu katru savu eiro lietderīgi. Vēl aplikācija pieskata arī neplānotos izdevumus, tā pielāgojas radušajai situācijai, ja ir nācies neplānoti pārtērēties un iemāca izdzīvot pēdējās dienās līdz algai.

Interesanti vēl ir tas, ka atšķirībā no citām aplikācijām, šī aplikācija ir izmantojama kopā ar tās versiju datorā. Ievadot vēlamo budžeta summu un veicot finanšu darījumu korektu uzskaiti, aplikācija ļauj sekot līdzi, cik daudz vēl konkrētajā mēnesī vari atļauties tērēt.

Vēl pozitīva nianse ir tā, ka ikviens, kurš izvēlas šo konkrēto aplikāciju, tam ir iespēja to kārtīgi iztestēt un ir laiks, lai pie tās pierastu.

Aplikācija pirmās 34 dienas ir bezmaksas pakalpojums, pēc tam gan par šo lietotni būs jāmaksā. 

Money Lover

Šī mobilā aplikācija ir guvusi zināmu atpazīstamību dēļ savas vienkāršās funkcijas. Visi izdevumi tiek sadalīti konkrētās kategorijās, piemēram, pārtika, auto uzturēšana, drēbes, kas ļoti ērti un moderni spēj padarīt informāciju viegli pārskatāmu.

Šai aplikācijai bonuss ir tas, ka tā ir bezmaksas, taču bieži vien lietotāji min, ka uzmācīgās reklāmas spēj apnikt un liek izvēlēties citu aplikāciju, kas palīdzētu sekot līdzi saviem tēriņiem, taču tas nav galvenais, svarīgi, lai aplikācija veic savas funkcijas un lietotāji teic, ka aplikācija strādā ļoti labi.

Ja runājam arī par vizuālo pusi, tad šī aplikācija ir viena no saistošākajām, jo šeit ir krāsu palete un dažādas diagrammas, kas palīdz saprast savu finanšu stāvoklī vizuāli.

Mobills

Konkretā mobilā aplikācija ir ne tikai moderna, ērta, bet arī ļoti vienkārši saprotama un lietojama ikvienam dažādās vecuma grupās. 

Aplikācija piedāvā vienkāršu platformu, kura ar pārskatāmu grafiku palīdzību liek ikvienam saprast, kādās proporcijās iedalās Tavi izdevumi. Toties attiecīgās līniju diagrammas, kas ir aplikācijā, parādīs Tavu ienākumu pieaugumu, kā arī samazināšanos laika gaitā.

Interesanti ir tas, ka šo aplikāciju eksperti iesaka, lai varētu plānot, kā individuāli sasniegt finanšu mērķus, atliekot katru mēnesi noteiktu summu. Vizuāli līdzīga aplikācijā, kā iepriekš minētā Money Lover, moderna, un pieejamas krāsas un diagrammas.

Šīs bija tikai 4 atzītākās mobilās aplikācijas, kuras palīdz sekot līdzi saviem tēriņiem, toties pieprasījums pēc mobilās palīdzības ir kļuvis vēl atzītāks nekā pirms 5 vai 20 gadiem. Atliek tikai izvērtēt un izmantot šīs piedāvātas iespējas.

CreditOn.lv © 2007 - 2024