YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

10 lietas, kurām nežēlot naudu

10 lietas, kurām nežēlot naudu

Naudas taupīšana ir labs paradums, bet ir lietas, kurām naudu nevajag žēlot. Netaupi naudu lietām, kas ir vajadzīgas, lai Tu labi justos un spētu paveikt ieplānoto. Ieguldīt naudu kvalitatīvās lietās ir daudz izdevīgāk nekā veikt atkārtotus pirkumus.

Veselība

Veselību nevar nopirkt par naudu! Rūpējies par savu un tuvinieku veselību. Daudzi laicīgi nedodas pie ārsta un rodas vēl lielākas problēmas. Nežēlo naudu zālēm, apdrošināšanai, vizītei pie ārsta un procedūrām.

Pārtika un ūdens

Ievēro visas ēdienreizes un ēd veselīgi! Lai paveiktu visus iecerētos darbus un labi justos, Tev ir vajadzīgs spēks. Smelies recepšu idejas internetā, pavārgrāmatās un gatavo ēdienu vairākām dienām!

Izmanto akcijas piedāvājumus un pērc produktus vairumā! Šādā veidā Tu varēsi pagatavot sabalansētas maltītes.

Rūpējies par savu veselību un dzer daudz šķidruma! Nereti ķermeņa dehidratācija izraisa galvassāpes. Regulāra ūdens dzeršana uzlabos Tavu pašsajūtu. Nežēlo naudu un iegādājies kvalitatīvu ūdeni!

Ērti apavi

Iegādājies kurpes no dabīgiem un elpojošiem materiāliem, lai maksimāli samazinātu pēdu svīšanu.

Izvēlies dabīgās ādas apavus! Šāda veida kurpes labāk saglabā siltumu un pēdas tajās nesasprēgās temperatūras maiņu rezultātā. Dabīgās ādas apavi kalpos ilgi un atmaksāsies.

Preces mājai un sadzīves tehnika

Nežēlo naudu lietām, ko lieto ikdienā. Labas kvalitātes virtuves iekārta, durvis, dīvāns, krēsli, grīdas segums un citas lietas ir neatņemamas lietas Tavā mājvietā.

Parūpējies par kvalitatīviem dvieļiem, gultas veļu, segām un spilveniem. Netaupi naudu šīm lietām un radi patīkamu vidi savā mājvietā.

Preces vannas istabai

Izvēlies nedaudz dārgāku, bet labākas kvalitātes dušu vai vannu, dušas uzgali un izlietnes jaucējkrānu.

 Samaksā nedaudz vairāk un pērc kvalitatīvas preces! Remonts vai atkārtota preces iegāde Tev izmaksās daudz dārgāk.

Materiāli

Ja plāno veikt remontu vai citus mājas darbus, izvēlies kvalitatīvus materiālus.

Lēta krāsa pēc konsistences ir šķidrāka, tā jāklāj vairākās kārtās un rezultāts būs nekvalitatīvs. Dārgāka krāsa nav jāuzklāj vairākas reizes un tā būs daudz noturīgāka ilgtermiņā!

Darbarīki

Lai arī cik labas būtu krāsas un citi materiāli, ar sliktiem darbarīkiem labu rezultātu neiegūsi. Nežēlo naudu darbarīkiem, tehnikai un aprīkojumam! Pēc darba beigām rūpīgi notīri un sakārto izmantotās lietas. Šādā veidā darbarīki un tehnika kalpos daudz ilgāk!

Auto

Auto ir labs palīgs ikdienā. Iegādājies kvalitatīvu mašīnu! Labāk samaksā vairāk par jaunu auto nevis izvēlies lietotu modeli,kuru drīz vien vajadzēs remontēt.

Mašīnas tehniskā uzturēšana

Parūpējies par savu auto un laikus dodies uz tehnisko apskati, kā arī veic nepieciešamos remotdarbus. Neaizmirsti par OCTA polisi un kvalitatīvām riepām! Šādā veidā auto kalpos daudz ilgāk!

Ceļošana

Iepriecini sevi un tuviniekus ar ceļojumu! Ceļojumā redzēto un izbaudīto nekad neviens neatņems, un vērtība tam nekad nezudīs. Ceļojot mēs veidojam atmiņas un gūstam prieku. Tas ir lielisks veids kā iepazīt sevi, tuviniekus un draugus.

Kredītlīnijas

Nežēlo naudu svarīgām un nepieciešamām lietām! Ja nepieciešams, vari aizņemties, piemēram kredītlīniju.

Kredītlīnijas atmaksas termiņš ir līdz 48 mēnešiem. Aizņemties var sākot no 50 līdz 2000 eiro.

 Izmanto aizdevuma kalkulatoru, kas pieejams mūsu mājaslapā. Atkarībā no Tavām vēlmēm, izvēlies piemērotāko aizdevuma summu un atmaksas datumu. Taču aizņemies tikai tad, ja Tev ir stabili un atbilstoši ikmēneša ienākumi. Tas ir galvenais nosacījums, lai saņemtu kredītu.

CreditOn.lv © 2007 - 2024