YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE10+): Only available with Windows Vista and upwards

Labākās budžeta plānošanas aplikācijas 2020. gadam

Iespējams, esi dzirdējis, ka budžeta plānošana ir svarīga, lai kontrolētu savu finansiālo stāvokli. Ir ieteicams ikvienam cilvēkam pievērsties sava personīgā budžeta plānošanai, tomēr pieredze rāda, ka tikai retais to dara.

Dzīve bez plastmasas - vai tas ir grūti?

Vai iespējams dzīvot bez plastmasas laikā, kad viss tiek iepakots plastmasas maisiņos, iepakojumos un pudelēs? Un cik daudz un dažādu lietu tiek ražotas no plastmasas? Miljoniem- sākot no rotaļlietām beidzot ar mēbelēm. Nav brīnums, ka dzīve bez plastmasas liekas teju vai neiespējama.

Cik daudz naudas vajadzētu atlikt katru mēnesi?

Iekrājumu veidošana ir ļoti labs ieradums. Cilvēki arvien vairāk tiek mudināti katru mēnesi atlikt konkrētu summu, kas nepieciešama kāda mērķa realizēšanai vai arī kādam neparedzētam dzīves atgadījumam.

8 izplatītākās kļūdas, kuras pieļaujam, sastādot ģimenes budžetu

Budžeta veidošana visai ģimenei nav joka lieta, īpaši, ja ģimenē ir vairāki cilvēki. Tas prasa rūpīgu un regulāru iedziļināšanos savas ģimenes kopējās finansēs un ieradumos.

7 ieradumi, kas Tevi var padarīt bagātu

Ikviens cilvēks vēlas pēc iespējas labāku un finansiāli stabilāku dzīvi. Ikdienā nākas veikt dažādus maksājumus, piemēram, komunālos maksājumus, mājokļa īres maksājumus. Tāpat ir jāpērk pārtika un jāsedz transporta izdevumi.
CreditOn.lv © 2007 - 2024